The CityGirl

Mail order love

Det er virkelig ikke i denne måned jeg skal gå all in på shopping – og det har jeg heller ikke gjort. Faktisk har jeg forholdt mig skræmmende meget i ro på den konto. Og lige gyldig hvordan jeg vendte og drejede den, kunne jeg faktisk ikke retfærdiggøre noget som helst shopping, selvom jeg virkelig prøvede. Fakta som, at penge var en by i Rusland overskyggede mit normale, fornægtende udsyn – og slog alt ned med hård hånd. Ikke engang kærlighed, kunne jeg retfærdiggøre, at købe mig til, selvom det jo burde være en walk in the park, hvor man både kan inddrage kirke og menneskerettighedsorganisationer i argumentationen.

Midt i shopping-krisen opstod der et nyt problem: Jeg trænger virkelig til at gå til frisøren. Men det koster også! Og så skal man vælge. Og det kan jeg ikke. I to uger har jeg vejet for og imod enten det ene eller andet. Forsøgt at lave regler for det. Forsøgt at få retfærdiggjort på bare en eller anden måde, at jeg godt må. Problemet var bare, at jeg overordnet set, syntes jeg havde både ret og brug for begge dele. Og når jeg satte det op imod, at jeg om meget kort tid får monteret for flere tusinde kroner geil i kæften, så virkede det direkte uretfærdigt, at jeg ikke kunne købe de støvler, jeg nu i mange uger har tænkt kærligt på. Faktisk burde de give mig de støvler (og en klipning) som tort og svie for at de får lov til at udføre det overgreb på mig! Det er bare som om der ikke rigtig er udsigt til det…

Men så skrev Trix at hun ville trøsteshoppe støvler, og så tænkte jeg, at hvis hun må, så må jeg også! Så jeg skyndte mig at gå ind på Asos (nettets ultimativt mest farlige side!), kastede mine kreditkortoplysninger efter støvlerne og lukkede siden ned igen inden der skete flere ulykker – og så tror jeg faktisk godt, at jeg kan overleve at have dårligt hår en måneds tid endnu.

Måske alt bare finder sit naturlige zen-punkt, når jeg får støvlerne og samtidig stinker af en hel æbleplantage, grundet ny shampoo. Måske ingen lægger mærke til det dårlige hår, når jeg har verdens sejeste støvler på og forvirrer folk til at tro de står midt i en syntetisk æbleplantage. Det kunne faktisk godt fungere…

Categories: shopping

Dommedag? Nu? » « Et strejf af panik

9 Comments

 1. Du fortalte ikke det med frisøren? Det er så mega skummelt, det hér CG! Jeg er ikke blevet klippet siden marts, og valgte netop støvlerne OVER klipning, fordi jeg SKAL klippes af fast frisør i Odense, og først er hjemme i Odense i Oktober. (Hvor der forhåbentligt er helt nye penge at skalte og valte med…)

  Er det dig, der er inde i mig? Ja, jeg spørger bare…

  • The CityGirl

   21. september 2011 — 15:05

   Altså jeg er jo fristet til at stille samme spørgsmål…?
   For det lyder egentlig meget som om vi er én og samme person. Er heller ikke blevet klippet siden marts eller deromkring.

   Var du så også oppe at træne i går og er herre øm i dag? Det var jeg… Pause på to uger er ikke noget der kan anbefales!

   • Der må jeg være et slattent individ og svare nej. Drak espresso på café, mens jeg forsøgte at få en rigtig god idé til min første roman.

    • The CityGirl

     21. september 2011 — 15:50

     Godt! Jeg mener, det er vel nok at én af os er tåbelig og går ind i det der helvede. Meget mere fornuftigt at drikke espresso og udtænke geniale idéer!

 2. Er i samme knibe, men nu er jeg blevet forkølet og det er jo straks partoutkort til at måtte det hele. Så nu fiser jeg til frisør på fredag (har regnet ud, at jeg til den tid kan trække vejret igen) og akkurat nu – lige nu – er jeg den, der er skredet ind til byen for at shoppe …

  • The CityGirl

   21. september 2011 — 16:53

   Synes det der er snyd på en eller anden måde… Måske bare fordi jeg virkelig også gerne vil til frisøren, men følte, at jeg kun kunne få støvlerne hvis jeg ikke gik til frisøren lige nu…

   Og hvad skete der med søster-solidaritet?!

   PS. God shopping og god klipning ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑