The CityGirl

Kender du den private ejendomsret?

Jeg kan godt se igennem fingre med at vi ikke har haft nogen sommer, at vejret fra nu af og til evig tid bare kommer til at ligge i et limbo mellem dårlig sommer og ringe efterår. Jeg kan leve med, at jeg i ny og næ skal klapse en klam edderkop, selvom jeg allerhelst vil være fri. Jeg kan overleve, at diverse små flyvere flyver ind i lejligheden og lægger sig til at dø i min vindueskarm. Men så heller ikke mere end det.

Helt specifikt så sætter jeg grænsen ved stankelben. For lige så snart der er et stankelben inde i min lejlighed, så transformerer jeg mig til den mest blonde tøs, der mest af alt har lyst til at flygte væk og bare lade lejlighed og ejendele være lejlighed og ejendele. Jeg ved ikke hvorfor de er værre end alt det andet kryb verden partout skal befænges med, men det er de bare.

Således fik jeg hele selskabet til at vågne, da jeg sprang op, hylede som blond tøs, kastede mobiltelefonen fra mig og hoppede rundt på en udefinerbar måde, sidst vi var i sommerhus – og jeg fandt ikke ro før det latterlige stankelben var dødt (og tværet ud på væggen som et andet trofæ).

Jeg. Kan. Ikke. Ha’. Dem! Og det hænger måske sammen med at de er herre dårlige til at flyve. Det er jo som om at Gud ikke har givet dem de rette proportioner mellem krop og vinger, og derfor kan vingerne ikke helt bære dem, og de bare vælter rundt på må og få. Alternativt er de bare sprit stive. Uanset hvad, ville vi andre lade være med at flyve, hvis vi notorisk var så dårlige til det.

Men næ nej, de har vinger og de er ikke bange for at bruge dem. Således kunne man se mig engang i nat springe ud af sengen, løbe ud af soveværelset, tænde al lys på min vej væk fra det fulde stankelben, mens jeg (måske lidt for højt) råbte “Holy crap!” efterfulgt af den klassiske blondine-tone “Ååååååååååh” i en konstant angstlyd. Bare fordi der var en dårlig flyver i mit soveværelse.

Efter lidt dansen frem og tilbage med stankelbenet, fordi de jo er så herre dårlige til at flyve, og jeg er så mega bange for dem, døde den endelig – og blev andægtigt skyllet ud i toilettet.

Jeg vil hellere klapse ti klamme edderkopper om dagen end at være jaget vildt i min egen lejlighed af et fuldt insekt. Alternativt ville det være rigtig rart hvis nogen gad sætte sig ned og lære de der kryb en ting eller to om den private ejendomsret. Som vi går ret højt op i her på matriklen. I hvert fald når det kommer herre dårlige flyvere.

Categories: agurketid

Se min røv! Se min røv! » « Og så blev det hele bare lidt mærkeligt…

4 Comments

 1. Ja det er den der fuldstændigt umotiverede flaksen ikk´? Man aner jo ikke, hvor man har dem. Hvad synes du i grunden om flagermus? Sådan en havde jeg i soveværelser engang og der ville jeg nu alligevel foretrække et stankelben!

  • The CityGirl

   7. september 2011 — 09:51

   Jo, fuldstændig umotiveret flaksen og ekstrem dårlig afstandsbedømmelse…

   Og jeg tror du har ret; ville nok – hvis jeg VIRKELIG skulle vælge – vælge stankelben over flagermus.. Har heldigvis aldrig været i nærheden af dem, men har siden min veninde udbrød “Ork! Der er MASSER af flagermus på Nørrebro!” været en lille smule angst for at opleve dem. Det gik jo så fint før, dengang jeg troede at flagermus var eksotiske dyr der aldrig nogensinde ville nærme sig Nørrebro…

   Hvad gør man så ved en flagermus i soveværelset?

   • Besvimer af angst og håber på at nogen har fjernet den når man kommer til bevidstheden igen.

    I mit tilfælde havde nogen fanget den mellem en gulvspand og Matadorspilleplade, hvilket udløste voldsom voldsom uhyggelig hvæsen fra nu svært aggressiv flagermus. Det er virkelig ikke særlig mentalhygiejnisk.

    • The CityGirl

     8. september 2011 — 10:31

     Lede møgdyr! De skal virkelig bare tage og slappe af og kende den private ejendomsret! Hvis de bare blev udenfor ville der jo ikke ske noget…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑