The CityGirl

#ImOKthxforaskingNASA

Spændende var det jo, om der var nogen der fik en satellit i hovedet i nat eller i morges. Der var ikke sket noget nævneværdigt her på matriklen; alt åndede fred og ro, og det eneste der fraveg fra normalen var, at jeg blev nidstirret af nogle store, brune øjne da jeg slog øjnene op.

20110924-111344.jpg
Men nu hvor vi alle overlevede den pludseligt opståede dommedag, så synes jeg godt vi kan stille lidt krav til de der Nasa-typer! Såsom at de ikke sender ting ud i rummet, uden at tænke det igennem, og som minimum have en plan for hvad der sker.

For jeg synes altså der er nok ting i mit liv som jeg kan stresse over: Jeg behøver ikke også skulle stresse over risikoen for at dø eller blive invalideret af rum-skrot, som jeg ikke synes vil være en særlig tjekket.
Og er det bare mig, eller virker det ikke en kende teenage-agtigt at Nasa sidder på Twitter hele natten i stedet for at finde ud af hvor det der rum-skrot er landet?

Categories: agurketid

For slutty til love » « Verdens dårligste gidsel

2 Comments

  1. Det som jeg ikke forstår er, at rummet vist nok er uendeligt og så burde der da alt andet lige være bedre plads til en udtjent satelit dér end på jordkloden, hvor der er fuld af folk. Så hvorfor ikke sigte ud i rummet? Eller alternativt bare have ladet den der satelit cirkulere.

    • The CityGirl

      26. september 2011 — 19:58

      Ja, hvis der er uendeligt med plads derude, så burde man udnytte det! Det er vel faktisk et indbygget skab, som ikke rigtig bliver brugt…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑