The CityGirl

Glass-Steagall – eller kaos!

Jeg vil virkelig gerne være rask – mest fordi jeg er virkelig dårlig til at være syg. Og også lidt fordi dag-tv ikke rigtig er til at holde ud. Jeg magter ikke at se mere på Pelle Hvenegaard og det snuller han har siddende under næsen. Jeg magter ikke mere Amy’s Ret; den kvinde er jo noget af det mest anstrengende ever! Jeg magter ikke flere DIY programmer, og åbenbart har jeg set alle afsnit af Boston Legal.

On the bright side, fik jeg lige set et kvarter af Dr. Phil i formiddags (inden jeg faldt i komasøvn igen), og det var jo fremragende som altid! Kan informere om, at unge i USA åbenbart er begyndt at ryge ‘spices’ som vist nok var sådan noget potpourri. Angiveligt er det meget farligt og forældrene står magtesløse tilbage.

Men da jeg vågnede op igen, var jeg tilbage til dårlige serier og kvalmende politiske analyser – som jeg nu hælder mest til, er det der har gjort mig syg. Hvis jeg selv skal sige det, så giver det meget god mening at det er Helles sarte, skingre stemme der har sendt mig direkte i sygesengen, sammen med Johanne & Co’s drømme om planøkonomi, Lars & Lars’ pegen fingre ad de andre, Villy og Ole Sohn’s fornægtelse af virkeligheden, Pia K’s ulidelige retorik, Per Ørum’s genfindelse af Jesus, Margrethe som altid er irriterende overlegen og Anders Samuelsens underbid, stirrende øjne og vanvittighed generelt.

Set fra sygesengen, får man mere og mere lyst til bare at sætte sit kryds ved valgets flotteste plakat – og valgets bedste slogan:

Categories: agurketid, sygdom

Det svære valg » « Føj! Det er jo drenge-syge!

2 Comments

 1. Kære City Girl,

  Jeg kom lige forbi din blog i dag og er rigtige glad for at du kårede Tom Gillesbergs plakat som den bedste og overveje at stemme på ham.
  Jeg arbejder for at få Tom valgt ind i Folketinget. Håber at du stemme på ham og opfordre dine venner til at gøre det. Du kan ringe til mig på Schiller Instituttets kontor for at høre mere.
  Tel.: 35 43 00 33. Læs og se mere: http://www.sive.dk, http://www.schillerinstitut.dk

  God bedring.

  • The CityGirl

   15. september 2011 — 17:28

   Stemmen er nu blevet sat, men tak fordi du kiggede forbi – håber du gør det igen ;-)
   Held og lykke til Tom – og god valg-aften!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑