The CityGirl

For slutty til love

Nogle gange tænker jeg, om man ikke har det med at gøre det mere for besværligt for sig selv, end hvad godt egentlig er?
Jeg mener, vi har så mange krav til en potentiel partner. Han skal både være klog og have humor. Skal hvile i sig selv, vide hvor han vil hen med sit liv og være voksen. Sådan da. Han må jo også gerne se godt ud, kunne lide de samme ting som en selv, have de samme grundværdier som en selv – og så skal han ikke være en tøs, men en mand som godt kan sætte en hylde op. Som vi fortæller hvor skal være.

Det er jo ret beset lidt besværligt, når man jo bare kan gøre det lettere for sig selv ved at skide højt og flot på samtlige krav og bare være slutty, og håbe på det bedste. Tænker man nogle gange.

Men så passer man en hund i løbetid, som helt bestemt er for slutty til love – som kan nå at have 10 kærester på en dag, og som, hvis hun kunne tale, ville råbe ad alle de hunde hun var i nærheden af “Kom og knald mig NUUUUUU!” – eller hvis hun er lidt mere subtil hvisker til den anden hund nede på gaden: “Hva’ så, smukke? Your place or mine? Eller bare lige her på gaden?”.

Det er faktisk ganske grænseoverskridende at have en hund på slæb, som bogstavlig talt lægger svesken på disken – og synes det er alletiders! Og som har så få kriterier at ikke engang køn er noget hun sorterer på.

Så må man nødvendigvis konkludere, at det er meget godt at have lidt krav og kriterier. Ellers ville det blive noget rod. Med lidt for mange konsekvenser.

Categories: hund

Blondinen som mekaniker » « #ImOKthxforaskingNASA

3 Comments

  1. Tror du ikke, man måske kunne finde en middelvej (men dog mod det lidt slutty)? Man kan jo feks sagtens være slutty uden at ligne en slut

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑