The CityGirl

Føj! Det er jo drenge-syge!

I går havde jeg som sagt fået selv-diagnosticeret mig med en halsbetændelse. Det virkede jo sådan, med sådan som min hals modarbejdede alt – og det faktum at jeg kunne mærke mine mandler lidt for meget.

I går aftes tog det så en heeelt anden drejning efter mørket var faldet på, og jeg lå inde i min seng og kartede rundt, mens jeg våndede mig godt og grundigt. Jeg havde ondt. Jeg havde kvalme. Jeg havde feber. Jeg havde drenge-syge. Altså den der sygdom, hvor man er virkelig, virkelig ynkelig, og muligvis og formentlig i livsfare. Fuck, hvor havde jeg ondt af mig selv! Lige så meget som drenge har når de er lidt syge.

I morges da jeg vågnede, var drenge-sygen heldigvis en smule på retur, ligesom halsbetændelsen – dog havde jeg stadig ekstremt ondt af mig selv, da jeg stod nede i Fakta og købte jeg-er-syg-og-ynkelig-mad. (HVORFOR er køleskabet altid i minus når man lægger sig syg!?).

Men det som jeg hæfter mig mest ved er, at der jo er nogen der må have smittet mig, og specielt hvis det er den der drenge-syge. Problemet er bare, at jeg ikke helt har været i nærkontakt med hverken folk med halsbetændelse eller drenge-syge. Faktisk har jeg kun, inden for den seneste uge, været i kontakt med én smittekilde; et barn. For enhver ved jo at børn er lavet af 80% bakterier og baciller, 10% snot og 10% udefineret. Men det giver bare sjældent drengesyge eller halsbetændelse.

Hvis ikke jeg er rask efter imorgen, så bliver jeg nødt til at sagsøge nogen. Muligvis hele det mandlige køn – altså hvis den der drenge-syge bliver ved. Det er jo ulideligt at være så ynkelig!

Categories: sygdom

Glass-Steagall – eller kaos! » « Er det virkelig det bedste der tilbydes??

2 Comments

 1. Altså hvis jeg ikke vidste bedre ville jeg være bange for at du var blevet smittet af min søn. Han er 14 måneder = et barn = bakteriebombe, han er en han og har lige været syg = drengesyge og han havde halsbetændelse……tilfældigt?! Det håber jeg!
  Håber du er ved at have fået det bedre.
  Kh. Malene

  • The CityGirl

   14. september 2011 — 16:33

   Ja, jeg kan godt se, at det ikke ser godt ud for din søn; det virker mistænkelig meget som om han er synderen! Altså lige bortset fra, at jeg er ret sikker på, at det barn jeg var i nærheden af var min niece… Men det kan jo være, at din søn har krammet min niece og så er jeg blevet krammet af niecen, og SÅ har vi balladen…

   Og jo tak, har det bedre, men er stadig irriterende sløj! Dog er halsbetændelsen stort set væk (hvis det overhovedet var det). Håber drenge-sygen er helt overstået hjemme hos dig ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑