The CityGirl

Et strejf af panik

Jeg formåede at komme på arbejde i morges – og forcerede en eller anden afspærring, der virkelig så ud som om det ikke var meningen at man skulle cykle igennem der. Men alle de andre gjorde det, så jeg tog også chancen og håbede på, at der ikke var en eller anden hjemmeværnsmand der blev sur.

Inden jeg cyklede afsted, vidste jeg ikke hvordan det skulle spænde af. Jeg havde prøvet at læse om hvordan det hele angiveligt var med afspærringerne under dette cykel-vm, men uden noget nævneværdigt held. Så jeg besluttede at tage det på gefühlen.
Og jeg tror de fleste andre cyklister havde det på samme måde.

Det var som om alle var en lille smule anspændte. En lille smule paniske over om det nu ville lykkes. Et lille strejf af panik over om man kunne få lov til at komme på arbejde.
Og efter vi alle havde forceret den afspærring, der ikke så ud til at det var meningen den skulle forceres, og var kommet indenfor fæstningen, var det lige før man kunne høre et lettelsens suk.
Jeg kiggede omkring mig, og så de anspændte ansigter slappe lidt mere af – måske endda smile. Jeg selv havde lidt lyst til at råbe “Vi gjorde det!!! Heureka!!!” men holdt mig tilbage. Klokken var trods alt kun lidt i ni, og jeg havde ikke fået kaffe endnu.

Næsten helt glad, trillede jeg hen til min kaffe-pusher, og faldt naturligt i snak om det her VM i cykling. Det her cirkus. Og lige så glad jeg var, da jeg trådte ind og bestilte min kaffe, lige så sur og slukøret var jeg da jeg gik ud igen. For min kaffepusher gjorde mig opmærksom på, at de jo først er færdig ved 18 tiden, og man først kan komme uden for fæstningen igen der.

Så konklusionen på VM i cykling er, at man møder tidligere, for overhovedet at få lov til at komme på arbejde, og man arbejder længere tid, fordi man ikke kan komme hjem. Behøver jeg nævne, at jeg er ret ligeglad med hvem der vinder? For det er i hvert fald ikke mig.

Categories: københavn

Mail order love » « George Bush, er det dig?

8 Comments

 1. Nej, man kan godt komme igennem flere steder. Der står vagter langs ruten, der kan guide dig. Fodgængere og cyklister kan sagtens komme igennem flere steder

 2. Jeg tog en kæmpe omvej for at komme hjem i dag, men det lykkedes til sidst på trods af dårlig og manglende skiltning… suk

  • The CityGirl

   21. september 2011 — 11:58

   Da jeg skulle hjem, ventede jeg til ved 18 tiden. Tænkte at det ville være lettere.. Det resulterede i at jeg fik lov at cykle hjem i regnvejr. Lose-lose?

 3. Er sikker på det er Helle T, der prøvekører betalingsringen.

 4. Man kan vel godt konkludere, at det er lidt mere end 12 minutter om dagen, right? ;o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑