The CityGirl

Er det virkelig det bedste der tilbydes??

Det var ikke engang mandagspjæk eller andendags-tømmermænd, da jeg i morges følte mig sløj og besluttede mig for at arbejde hjemme. Det havde jeg ellers, helt off the record, sat mine penge på. Men klokken 17 måtte jeg melde mig syg (er åbenbart så tåbelig, at jeg først melder mig syg efter arbejdsdagen er slut). Der havde jeg kæmpet med to kopper kaffe og et par smøger, hvilket endte med en tabt kamp til mig.

Jeg googlede lidt symptomer, og måtte konstatere, at jeg åbenbart har raget noget halsbetændelse til mig, muligvis garneret med lidt bihulebetændelse. Sidstnævnte er dog lidt usikker, da det kun føles som bihulebetændelse hver tredje time. Men uanset hvad, så er mit spørgsmål; er det virkelig det bedste der kan diskes op med?!?
Jeg mener, er det ikke sådan rimelig ordinært? Rimelig kedeligt? Og sådan lidt for svage mennesker? Er det ikke kun fejlernærede børn og white trash fra social klasse fem der får halsbetændelse?

Kan selvfølgelig være jeg i virkeligheden tilhører en af de to kategorier. Det er svært at vurdere, når man ikke kan se virkeligheden for bare raseri, fordi man er tvunget til at ligge i sin seng, mens man har virkelig meget lyst til Superflyers. Og så alligevel ikke.

Categories: sygdom

Føj! Det er jo drenge-syge! » « Man gjorde en bil fortræd

8 Comments

 1. Næ hov, må jeg bede om mine himmelblå!

  Jeg har haft halsbetændelse on/off siden sidste weekend (husk at få korrekt mængde penicillin af lægen) og jeg syntes hverken jeg er fejlernæret eller white-trash :)så måske er jeg bare en svækling…

  God bedring, jeg kom igennem ved at huske at jeg måtte spise alt det suppe og is jeg overhoved havde lyst til :)

  • The CityGirl

   13. september 2011 — 13:07

   Du må altid gerne bede om dine himmelblå ;-)

   Fik totalt optur i går aftes da jeg læste din kommentar og du nævnte is, og blev helt skuffet da det eneste jeg kunne finde i den forpulede fryser var Sun Lolly med hindbærsmag. Totalt fejlkøb… Men jeg tror den hjalp lidt, omend den var rimelig ækel at komme igennem…

   • Det er en fejl :) Jeg har nydt skamfulde mængder af is i den sidste uge.. “desværre” kan jeg få andet end blød mad igennem halsen nu og så er den gode undskyldning med at jeg jo er nødt til at spise is for at få bare lidt mad i kroppen forsvundet.

    • The CityGirl

     13. september 2011 — 20:34

     Jeg tænker, at man godt kan spise is forebyggende – så man undgår halsbetændelse fremover?

     Mit problem er så bare, at min fryser er så fyldt op, og totalt frosset til, at det kræver ALT for meget arbejde hvis jeg skal købe is og proppe det derind. Det er ret nederen :-(

 2. Kunne da også være malaria????

  • The CityGirl

   13. september 2011 — 13:08

   Teoretisk set kan det jo altid være malaria… Eneste problem er bare, at jeg vist ikke rigtig har været udsat for malaria? Og er symptomerne de samme?

 3. Jeg har halsbetændelse mindst én gang hvert år (og fordi jeg prøvede at multitaske og se tv samtidig med at jeg skrev kommentar var jeg lige ved at lyve om at have malaria hvert år)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑