The CityGirl

Dusør gives for død bingo-papegøje!

Nogle gange tager jeg mig selv i at tysse på mit tv, mens jeg febrilsk leder efter fjernbetjeningen, så jeg kan få torturen til at stoppe. Det er en fuldstændig betinget refleks – og mens jeg kæmper for at få helvedes-vanviddet til at stoppe, kan jeg ikke lade være med at tænke: Hvad er det for nogle mennesker, der falder for de her reklamer?? Hvad er det for nogle mennesker der befinder sig i denne målgruppe?? Findes de overhovedet?!

Jeg taler naturligvis om bingo-reklamerne, som er intensiveret det sidste års tid, og som bliver mere og mere mærkelige.
Jeg taler naturligvis i særdeleshed om den der kører i øjeblikket: Bens Bingo.

Hvem er det, der efter at have set den reklame tænker “Det er mig! Jeg skal da spille Bens Bingo!” Hvad er det for nogle mennesker som sådanne reklamer appellerer til?!
Og hvad helvede er det for nogle “reklamefolk” der opfinder en syngende bingo-papegøje?!
Jeg forstår det virkelig ikke – men jeg ville i det mindste ønske, at Ben ville skride ud af mit liv, ud af mit tv og egentlig bare flyve ind i en rude og dø en langsom og smertefuld død.

Alternativt udlover jeg en dusør til den der kan eliminere bingo-papegøjen. Ikke død eller levende. Bare død.

Categories: agurketid

Det er en principsag » « Hey! Jeg er altså lige her!

6 Comments

 1. Målgruppen er jo nok hjemmegående ludomaner.. jeg gætter på at det er hustruer til poker og oddset-addicts, som falder for den slags.
  Og ja.. Jeg spytter også i puljen hvis jeg må få en afrevet vinge af den skodpapegøje..

 2. Jeg spytter også gerne i kassen…..den papegøje skal dø!

 3. Jeg tror, Balance har ret.

  Synes generelt der kører mærkelige kampagner for tiden. Hvad sker der for den med hende der er gravid og faren til barnet har en kone. Er der ikke lige et stykke vej derfra til at gå i banken (med mindre der er et plot jeg ikke har gennemskuet: arbejder faren til barnet i banken? Eller måske konen til faren til barnet? Eller er den gravides bedste ven også hendes bankrådgiver?)

 4. Jeg tror ikke der er nogen, der falder for sådan noget, og jeg tror heller ikke det er meningen. Men med lidt held kan det være, at når fru Jensen, der går hjemme og keder sig med sin efterløn eller hvad det nu er, hun beslutter, at hun vil spille sådan noget bingo på nettet, så kan det være, at hun kommer i tanker om Bens Bingo pga den irriterende reklame, som hun ikke kan få ud af hovedet…

  Og jeg vil i øvrigt gerne spytte i puljen til den der dræber papegøjen også! :)

 5. The CityGirl

  2. september 2011 — 19:30

  Well, i hvert fald ser det ud til at vi kan få samlet en ganske stor dusør sammen! Dejligt at vide, at jeg ikke er alene om projektet! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑