The CityGirl

Det svære valg

Jeg indrømmer, at det her valg har været det sværeste til dags dato. Jeg var tvivler helt ind i stemmeboksen, hvor jeg tilsidst måtte tage mig sammen og sætte et kryds, fordi jeg syntes det blev pinligt, så længe jeg stod derinde. Overvejede om der egentlig er en tidsgrænse på hvor lang tid man må opholde sig i en stemmeboks, mens jeg vaklede mellem to partier og to kandidater. Overvejede også bare at blive stående, for at se om man på et tidspunkt bliver smidt ud, eller om det er min demokratiske ret at okkupere en stemmeboks på ubestemt tid.
Omvendt ville det også blive lidt kedeligt i længden, og selvom stemmesedlen var lang, var det ikke ligefrem ophidsende læsning.

Så jeg satte tilsidst mit kryds og gik derfra – og hjem til et langt sværere valg; sushi til aftenenes valg-arrangement på ‘Ambassaden’. Miss Cool havde mindst lige så svært ved det som jeg, og det endte med at vi brugte længere tid på det, end på det såkaldte rigtige valg.

For på en måde, så er sushi bare mere nærværende, mere jordnært, mere ligetil – omend lige så svært at tage stilling til.
I skrivende stund vil jeg endda påstå, at sushi er langt vigtigere end hvem der skal stå for de næste fire års cirkusforestilling på Borgen – men jeg er også rimelig sulten.

Categories: demokrati, voksen

We will always have Sicily! » « Glass-Steagall – eller kaos!

1 Comment

  1. du vil først blive smidt ud kl 20 når valgstedet lukker, men nok muligt at der vil komme en valgtilforordnet og spørge om du er ok efter 30 min og så kan du jo bare sige “er OK men i tvivl” :)

    Mvh Jens
    (som også var i tvivl men på et lidt bredere plan end dig)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑