The CityGirl

Blondinen som mekaniker

Jeg troede det gav sig selv, og at opgaverne var delt på forhånd; jeg kører bilen hen på værkstedet og I fikser den. Synes lidt det var det vi aftalte da jeg ringede og bestilte tiden, lige efter den der faretruende ting på instrumentbrættet lyste. Jeg kiggede endda i instruktionsbogen, hvor der stod “Check engine. Kør direkte til dit værksted” – og det var så det jeg gjorde. Minus at tjekke motoren.

Og så bliver jeg bare en lille smule træt, når jeg har slæbt mig selv op klokken kvart i røv for at aflevere bilen og imødekomme jeres latterlige arbejdstider, og bliver mødt af en receptionist, som påstår at jeg ikke er i systemet – og at jeg derfor ikke har en tid. Hvis det havde været på et normalt tidspunkt på døgnet, hvor jeg muligvis havde været lidt mere vågen, var jeg nok blevet lidt hys. I stedet blev jeg bare mere træt.

Lucky me; jeg fik lov til at aflevere bilen alligevel og forklarede det hele én gang til for Prins Knud – som om det var mig der vidste hvad jeg talte om.
En time senere ringer min telefon:

Mekaniker: Hej! Det er Søren fra værkstedet.
Mig: Øhh… hej?
Mekaniker: Ja, vi har din bil inde til periodisk syn…
Mig: Nejnej! I skal bare lave det der skal fikses!
Mekaniker Jaja, men instrumentbrættet lyser. Skal vi ikke også se på det?
Mig: JO! Det var jo ligesom derfor jeg indleverede den… ‘Check engine’ lyder jo ikke så rart…
Mekaniker: Nej, men det var bare fordi der ikke stod noget om det på sedlen, men jeg ser på det. Hejhej!

Og så sidder man, stadig meget træt, men nu også med en sær følelse af, at det her bliver rigtig dyrt – mest fordi det åbenbart er mig der skal være den der ved noget om det her. Og det gør jeg jo ikke! Jeg kører bare bil. Resten er jo bare teknik.

Categories: straf

Ellers dør baby?? » « For slutty til love

4 Comments

 1. Der burde SÅ meget være en “rent a man” ydelse til single blondiner, hvor man kunne låne en mand til at aflevere bil hos mekanikeren. Føler altid de kigger på mig med et glimt i øjet, der siger “I’m gonna screw you real good baby”, og man ved ligesom på forhånd, at det ikke er på den der håndværkersex agtige måde. Mit første syn kostede – hold fast – 16.000 kr. “For vi kan jo ikke have du kører rundt og taber dine hjul eller lygter vel?” En dyr lektie har dog lært mig at Mekonomen er billige og effektive! Og nu googler jeg altid inden jeg møder op, så jeg kan sige noget ala “Jeg overvejer selv om det måske er noget med en deffekt bremselyskontakt….” mens jeg sparker til dækket og spytter over skulderen….bilder mig ind det sparer mig en formue!

  • The CityGirl

   27. september 2011 — 17:03

   Er SÅ enig!
   Det gik også rimelig godt med at lyde som om jeg vidste hvad jeg talte om, da jeg ringede i fredags og bestilte tiden. Men så skulle jeg jo pludselig huske det hele igen klokken kvart i kvalme i morges – og det kan man jo ikke!
   Det er bare ikke fair!

   Og 16.000 kr. for at overleve et syn er, ja… screwed real good – på den dårlige måde..

 2. Vent til du lærer om periodiske fejl. Det er sådan nogle som opstår ind i mellem når der ikke er en mekaniker i nærheden men som virker som om bilen er ved at gå fra hinanden. Når man så får bil til mekaniker kan de ikke finde fejlen for så opfører bil sig pludselig som en drøm. Når man så har været til mekanikeren en hel masse gange finder de så ud af, hvad der er galt og det er som regel en periodisk fejl

 3. Hvorfor får du ikke bare freelance job som konsulent hos dem, når nu det er dig der ved det hele? Tror der er penge i det…

  Iøvrigt, ganske urelateret, skal du næsten vide at Wordfeud anerkender CG som et godt dansk ord. Jeg kan ikke finde andre forklaringer end din überkendthed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑