The CityGirl

Tåbelighedernes holdeplads

Allerede anden gang jeg var oppe at træne, blev jeg tjekket ud. Først af en fyr der tydeligvis ikke mestrer den diskrete kunst, dernæst af et par fyre der var en lille my bedre. Men ikke meget.

Og mens jeg sad og legede, at jeg overhovedet ikke lagde mærke til det, kunne jeg mærke min intimsfære blive invaderet af de u-diskrete blikke. For et fitness center er jo i virkeligheden bare tåbelighedernes holdeplads, hvor vi alle leger den leg at ingen rækker hånden op og siger “Hold nu op hvor er vi tåbelige!”. I stedet sidder vi på rækker og leger vi ror, cykler, løber – og ikke mindst leger at vi er heeeeelt alene!

For den største synd af alle, på Tåbelighedernes Holdeplads, er at komme til at se på en anden der træner. Det gør man bare ikke! Så hellere stå og æde en flødeskumskage ved en af maskinerne.

Og mens jeg vandrede frem og tilbage i rummet, fra maskine til maskine, var jeg jo ikke et hak bedre – for jeg er også medlem af Tåbelighedernes Holdeplads. Og så længe man er det, så er det svært at overskue at blive tjekket ud og/eller flirtet med, når man bare ved, at man ligner en udkogt hamster.

Det giver faktisk bare en ubændig trang til at gå over til fyrene og sige “Jeg ryger, drikker og spiser junkfood – og spiste en kage til frokost, så lad være med at tjekke mig ud!” – men det gør man ikke. For man taler jo ikke sammen på Tåbelighedernes Holdeplads.

Categories: fitness

Millimeter fra middelalderfløjten » « Skyld med skyld på – og en lorteble

4 Comments

  1. Mmm. Kage til frokost. Stemmer for, du skal forsøge dig med flødeskumskagen nede ved trædemøllerne en dags tid, og se om folk nu også KAN ignorere dig :D

    • The CityGirl

      12. august 2011 — 10:28

      Hmm… En dags tid? Så er det mange flødeskumskager jeg skal spise! Vi kan ikke nøjes med en enkelt? Hvis jeg nu tager derop i rush hour hvor der er flest?

  2. okay, så pyt da. Men så skal det også være en stor kage…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑