The CityGirl

Pigerne med Hunter gummistøvlerne

Det var virkelig godt, at jeg nåede at få mine Hunter gummistøvler. Ellers var det jo slet ikke gået! Så havde jeg jo bare taget mine Ilse Jacobsen på, eller helt crazy; almindelige sko, og ville aldrig nogensinde have fået en plads i det fine selskab. Det rigtige selskab. Der hvor vi ved hvordan vi skal klæde os. Der hvor vi alle sammen har ens uniform på. Når vi lufter hunden.

20110819-105256.jpg
Efter at have været et par runder rundt om kirken, som er The It-Place to walk the dog, kan jeg nu konstatere, at jeg heldigvis overholder alle regler: Vi kommer med hver vores hipster-hund, i hvert vores par Hunter, smiler høfligt, hilser afmålt – og ser hinanden an. Om vi ser hundene eller støvlerne an, har jeg ikke helt fundet ud af endnu.

Men så var det lige ved at gå galt, da VIP-hunden pludselig trådte ud af hipster-hund rollen, og ud af det blå gerne ville lege med den anden hund. Jeg var millimeter fra at fortælle Pigen Med De Blå Hunter, at det plejede den overhovedet ikke at gøre, at den altid plejede at være hipster-cool og være totalt ligeglad med andre hunde. Men det var svært at få formuleret der foran kirken, midt i mellem hipster-hunde og Hunter gummistøvler. Så vi smilede bare overbærende til hinanden.

Så gik vi i 7Eleven og købte tebirkes til morgenmad – nu havde VIP-hunden alligevel næsten afsløret at vi ikke var særlig hipster-agtige, selvom hun er hund og jeg har Hunter gummistøvler.

 

Categories: agurketid, kæledyr

Tak for lort! » « Working 9 to 5

8 Comments

 1. Hm.

  Sidder nu over funderer over, om man med sine sorte Huntere og blandingscockerspaniel, er med på noderne eller bare en håbløs lemming…

  • The CityGirl

   19. august 2011 — 15:23

   Altså hvis du har en hund og et par Hunter, og hunden (eller dig) ikke kikser voldsomt, så vil jeg sige, at du er home free ;-)

 2. Jeg har også både hund og Hunter gummistøvler. Men jeg har ikke Hunter gummistøvler fordi de hedder Hunter og er med på moden, men fordi:
  1) De er OK behagelige at gå i – også om vinteren med wellie-warmer.
  2) De er funktionelle for såden en hunde-pige som mig. Med en labrador vandhund er det super rart lige nøjagtig at have et par Hunter gummistøvler fordi de er så høje som de er. Det er sådan en rar fornemmelse at vade ud i vandet uden at være bange for, at få vand i støvlerne sådan lige med det samme.
  3) Føler mig alligevel lidt checket når jeg putter mine lange stænger og store fusser med i mine Hunter gummistøvler og begiver mig ud i verden… hi hi

  • The CityGirl

   5. september 2011 — 15:48

   Og de ER jo behagelige at have på! Har taget mig selv i at ville ønske det var regnvejr, så jeg kunne tage dem på, for hvis man har dem på, så er det ok at være lidt trashy i resten af tøjet, for så er man det på en cool måde :-D

 3. Jeg må indrømme at jeg også er indehaver af et par Hunters, og det har da vægtet en del at man er med på moden, når man ejer sådan et par.
  Da jeg ledte efter mit første par, søgte jeg rundt på google og fandt en side hvor de har en prissammenligning over gummistøvlerne. Hvis det har interesse for nogle andre end mig kan i se hjemmesiden her: http://www.billigt-toej-blog.dk/hunter/billige-hunter-gummistovler-online.

  • The CityGirl

   9. oktober 2011 — 21:02

   Og de ER altså også gode at gå i! Tager mig selv i næsten at blive helt glad når det regner, og jeg kan hoppe i dem ;-)

 4. Miranda Florence Keller Nielsen

  20. februar 2020 — 02:46

  Kære The City Girl,

  Du har taget benyttet et billede jeg har taget fra min iPhone tilbage i 2012/13 da jeg købte mine støvler. Vil du være så venlig at slette dem, da støvlerne skal sættes til salg nu alligevel.

  Jeg tager det som en kompliment at du brugte billedet, men det vil jeg ikke have af personlige årsager og forståelse overfor privatlivspolitik.

  På forhånd tak!

  Med Venlig Hilsen,
  Miranda

  • The CityGirl

   20. februar 2020 — 14:48

   Hej Miranda,
   Det er skam mit eget billede, som jeg selv har taget dengang. Så nej, jeg sletter det ikke. Men der er sikkert mange ens billeder i den dur. Du skriver i øvrigt at dit billede er fra 12/13 – det her indlæg og billedet er fra 2011.
   Mvh. The CityGirl

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑