The CityGirl

Og Meyerheims sexede smil

Jeg er 30 år gammel. Måske for gammel til at være en rigtig hipster. Måske for gammel til at være en ung mor. Men jeg er stadig københavner-smart, trendy og måske endda funky og cool. Så da jeg kom hjem fra træning i går aftes, tændte jeg min Macbook, tjekkede min iPhone, cruisede de helt rigtige sider – og konstaterede at verden havde overlevet, at jeg havde været offline i en time.

Derefter gik jeg ud i køkkenet og hentede en pose med Kongemandler og satte mig ind i sofaen og tændte for tv’et. Først tænkte jeg ikke så meget over det, men da jeg puttede den første Kongemandel i munden, gik det op for mig, hvad jeg havde gang i: Jeg sad og hyggede mig med en pose mormor-slik og sad og så TV2 Charlie!
Den der kiksede kanal, som ikke engang målgruppen på 60+ gider se. Men altså også den eneste kanal der viser Tavse Vidner, som er en af de eneste krimiserier jeg ikke set fyrre genudsendelser af. Prøvede jeg at retfærdiggøre det hele med. Hvilket ikke hjalp synderligt, for i den retfærdiggørelse, indrømmede jeg også, hvor meget jeg elsker at se engelske krimier. Ligesom alle de andre gamle damer.

Jeg var fanget i et helt nyt low, og måtte skrive til Miss Cool – for jeg vidste, at hun også har en svaghed for mormor-livsstilen. Og hun beroligede mig med, at hun også sad derhjemme og var 82 år gammel.

Det var rart at vide, at jeg ikke var alene. Men det var også sært deprimerende. Meyerheims sexede smil eller ej.

Categories: tv

Jeg vil hellere se maling tørre » « Go’e gamle Helge

13 Comments

 1. Well, det er jo ingen hemmelighed at jeg er 140. Og fuldstændig pjattet med Spørg Charlie og de dér chokolader med en mintpastil mast ned i.

  Er dermed endnu mere low end dig – fed trøst, ikke? :-)

 2. Jeg ser film på TCM med cowboys og Elvis og struskørter. Jeg foretrækker romkugler eller studenterbrød. I still think I’m cool. (Jeg bor i Thisted for christ sake!)

 3. Måske er det det nye cool, at være 82 år indeni?

  • The CityGirl

   25. august 2011 — 10:46

   Måske. Sådan noget med de gamle dyder og værdier… Jaja, vi skal tilbage til det gamle. Det holdbare. 82 er mega cool!

   • Faktisk tror jeg også, at mange af pensionisterne er for moderne til os. Da jeg var til lægen var det den 82-årige mand (og ikke de par unge mennesker) der ville i snak om min Kindle

    • The CityGirl

     26. august 2011 — 14:11

     Ved ikke helt hvad jeg skal synes om, at pensionisterne har overhalet os indenom… Så sidder de sikkert og ser Zulu, mens vi ser Charlie…

 4. Du skulle prøve, at falde i søvn på sofaen en lørdag aften med Barnaby på DR1 efter et enkelt glas af den gode rødvin. Så kan du tale om, at føle sig gammel og sat ;-)

  • The CityGirl

   26. august 2011 — 14:12

   Fik du også lige en blomme i madeira til? Bare for at fuldende billedet ;-)

   • Hov hov Blommer i madeira holder 100! Og Meyerheim leder jo Spørg Charlie, så nægter at kategorisere det som low low :-)

    • The CityGirl

     27. august 2011 — 11:14

     Du har ret; Man skal ikke tale dårligt om Spørg Charlie når nu det er Meyerheim der er vært. Undskyld! ;-)

     Men Blommer i madeira er jeg ikke nået til endnu; gør det muligvis aldrig. Kan virkelig ikke lide chokolade med alkohol. Alkohol for sig og chokolade for sig! :-D

 5. Hm.
  Jeg er åbenbart så skadet, at jeg ikke kan lide marcipan med mindre det indeholder alkohol…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑