The CityGirl

I broke the dog!

Pludselig var det godt vejr i denne weekend. Helt uventet. For vi befinder os jo i sommeren 2011. Den sommer, hvor det ikke har været sommer. Så det var af med de uldne cardigans og ud i det gode vejr. Og med en hund i pleje, var det jo bare ren win-win; jeg kunne få noget sol, og kræet kunne få noget natur. Troede jeg.

For efter to halve dage i forstæderne, på den og den anden måde, er jeg kommet til at ødelægge hunden. Før kunne hun hverken lide børn eller andre hunde. Nu er hun vild efter at lege med andre hunde, og har i hvert fald ikke noget i mod børn. Således var hun ekstremt næstekærlig, da hun lod den lille niece lade som om hun gik tur med den:

20110821-220120.jpg
Og havde så meget optur over børn, natur og de andre hunde hun mødte derude i forstæderne, at det skulle fejres med både æresrunder og græsrulning:

20110821-220153.jpg
Og da vi tog ud helt ud i forstæderne, helt ud til Reservatet og besøgte brormand og den anden lille niece, og badede i det klamme vand i Charlottenlund, ville festlighederne ingen ende tage. VIP-hunden kunne hverken få nok af børn, eller af alle de andre hunde, og det var faktisk en sand fest at få lov at rode rundt i vand med tang, sand og natur generelt. Og som om det ikke var nok, var hun totalt inde i jargonen og opførslen der nord for København – som om hun i virkeligheden hørte mere til der, hvilket skuffede mig en del. Jeg troede jo, at vi ligesom var sammen om det der med at være street-cool, Københavner-smarte og hipster-wannabees. Men umiddelbart så det ud til at VIP-hunden ville give afkald på det hele for en enkelt dukkert i tang-klamt whiskey-bælte vand.

20110821-220209.jpg
Så jeg er vist kommet til at ødelægge hunden, og gøre den alt for næstekærlig (og Hellerøv-snobbet). Jeg håber Miss Cool tilgiver mig – og får VIP-hunden tilbage på rette kurs, når hun imorgen vender hjem. Ellers ved jeg ikke helt hvad jeg skal gøre.

Categories: weekend

Go’e gamle Helge » « Tak for lort!

1 Comment

  1. så nu er ordsproget med at lære gamle hunde nye tricks er altså også forkert – jamen du hærger jo alt du kommer i nærheden af :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑