The CityGirl

45 min. jeg aldrig får igen

Det kan godt være, at den røde fløj går utrolig meget op i at der bliver tabt oceaner af timer, når folk kører på arbejde, og at de vil gøre alt for at få smidt bilerne ud af byen og bygge en bil-Berlinmur af dem.

Til gengæld brugte jeg 45 minutter på at komme på arbejde i morges – bare fordi jeg skulle tage bussen.
Og det har ikke noget at gøre med de lette argumenter om at det er bilerne der fylder op. Det er fordi Nørrebrogade er en fucking slagmark, hvor busserne kører den ene dag, og så den næste dag er de pist væk – og så skal man gå den halve distance for at komme til et busstoppested, hvorefter man kan stå og blomstre i en halv times tid. Fordi busserne udebliver (hvilket selvfølgelig letter trafikken for bilisterne).

Kunne være rart hvis de der politiker-typer kunne lave en lovgivning om at busserne ikke bare må udeblive, hvilket jeg teoretisk set ikke forstår hvordan kan lade sig gøre. Er buschaufføren bare gået hjem, eller er kørt ud i det blå med bussen i stedet?

Hvis ikke det lige var fordi det ville koste mig en rumraket i parkering, så havde jeg taget bilen. Så var der nemlig ikke blevet tabt noget tid. Overhovedet.

Categories: arbejde

Hey! Jeg er altså lige her! » « Valgkampens vigtigste spørgsmål

6 Comments

 1. Der er jo desværre mange politikere der mener, at tvang og afgifter er den eneste vej frem. Men jeg tvivler faktisk på, at ret mange ville have noget imod at bruge det offentlige hvis det nu virkede og var rimeligt til at betale. Så få lortet til at virke, så skal folk nok droppe bilen!

  • The CityGirl

   31. august 2011 — 18:19

   Ja, hvis de kunne bevise, at de kunne få den offentlige transport til at fungere, så kunne det være man ville være mere positivt stemt!

   Og ikke altid bruge undskyldningen med “det er bilernes skyld”… For det er det jo ikke!

 2. Hvad er der sket med cyklen?

  • The CityGirl

   31. august 2011 — 20:03

   Den stod inde på arbejde, fordi det pissede ned i går da jeg skulle hjem – og jeg magter jo som bekendt ikke at cykle i mega regn…

   • Cyklede hjem i megaregn i dag. Kan ikke anbefales. Man er nærmest sikret efterårets anden forkølelse af at gøre sådan noget

    • The CityGirl

     31. august 2011 — 22:25

     Ja, det er lidt en catch-22: hvis man cykler i regnen bliver man syg, busserne virker ikke og hvis man tager bilen bliver man skudt (eller noget i den dur…).
     Håber du har fået varmen igen og slipper for at bliver syg :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑