The CityGirl

Prinsesse af Cayman Islands

Nåmen… så var det jeg sad og stirrede på SKATs hjemmeside med et tomt og opgivende blik, for jeg har jo ikke tjek på særlig meget, og vidste derfor hverken hvad det var jeg helt specifikt ledte efter, eller hvor jeg skulle lede.

Et par klik senere var jeg røget ind på CPR registrets side, og det var straks meget mere interessant!
Eksempelvis kunne de fortælle mig, at det var i 2005 jeg havde boet i Århus og ikke i 2006 som jeg løgnagtigt har gået rundt og sagt til folk. Så fik vi styr på det!
Men hvad der åbenbart ikke er styr på er dette:

Det jeg umiddelbart får ud af disse oplysninger er, at det er usikkert fra hvornår min fødsel er gældende, ergo usikkert hvornår jeg er blevet født. Endvidere usikkert hvornår jeg fik statsborgerret, hvilket jeg umiddelbart ville tro var noget man fik, når man blev født. Men hvis det er usikkert, så er det måske forklaringen. Dog kan jeg ikke forstå at det tog dem ti år at finde ud af det, og jeg kunne godt tænke mig at vide, om det stadig er noget de er usikre på? Altså den der ukendte myndighed, der åbenbart står for det.

Til gengæld bliver det interessant når vi når til Folkekirkeforhold, hvor jeg lige nåede at være med i slænget i et halvt år inden jeg kom ud i kulden igen. Måske var det det de fandt ud af, og derfor jeg pludselig blev fritaget for kirkeskat. Men hvad så med de sidste 28 års kirkeskat? Er de bare inddraget fordi jeg er en skummel borger i landet?

Min umiddelbart reaktion var at ringe til mine forældre for én for alle at få nogle svar. Nu blev de nødt til at indrømme, at jeg var kidnappet, at jeg i virkeligheden er en prinsesse, og at mine forældre i virkeligheden er konge og dronning på en eksotisk ø hvor der altid er sommer og fantatisk vejr. Men de tog ikke telefonen, hvilket straks styrkede min mistanke.

Det viste sig, at de bare havde været ude at føjte og drikke drinks hos naboen, og efter jeg forelagde dem alle beviserne afviste de det hele pure. Faktisk blev de lidt sure da jeg forslog at jeg var en kidnappet prinsesse. Og min mor var også tæt på at ringe til både diverse ukendte myndigheder, samt jordemoderen der bistod seancen dengang, for som hun sagde det (i en lettere skinger tone): “INTET er usikkert omkring den dato! Jeg husker det hele klart og tydeligt!”

Okay, så skal man ikke sætte spørgsmålstegn ved fødsler, og om hvorvidt de har fundet sted – men det giver stadig ikke svar på hvorfor det meste omkring min person er usikkert. Måske jeg bare selv kan vælge, og så indberette det til dem?

Så vil jeg være 25 år, Prinsesse af Cayman Islands, professor i nanoteknologi, gift med George Clooney (Brett Anderson on the side) og bo på et kæmpestort slot. Med swimmingpool. Og rengøringshjælp. Og kok. Plus det løse.

Categories: agurketid

Mig og min stress-delle » « Today I saved a word!

8 Comments

 1. Det med rengøringshjælpen er i al fald vigtigt, hvis du bor på et stort slot. Ellers kunne du aldrig lave andet end at gøre rent. Og husk endelig, at dit slot skal have egen parkeringsplads, hvor Parkering København ikke har adgang. Meget vigtigt.

  • The CityGirl

   8. juli 2011 — 11:43

   Jeg antager at kæmpe slotte er inklusiv private parkeringspladser – og hos mig må man holde totalt rock’n’roll! Og så vil jeg invitere Parkering København over på studietur, så de kan få nervøse sammenbrud over ikke at måtte udskrive bøder! Muhahahaha!

 2. Jeg blev helt vild nysgerrig, for at se hvad der er registreret om mig, men har hverken digital signatur eller NemId, så kan ikke logge ind.
  Øv øv øv

  Virkelig skumle oplysninger/eller mangel på oplysninger de har på dig!

 3. Der gik åbenbart 18 år jeg (usikkert) blev indlemmet i Danmark og fik min statsborgerret. Sjovt nok også 23.09.1991. Gad vide om vi kom ind med den samme bananbåd?

  • The CityGirl

   8. juli 2011 — 11:45

   Det må vi næsten være – har dog ingen erindring om hverken dig eller bananbåden. Kan du huske den? Var det den gamle Storebæltsfærge??

 4. Tror nu altså nok at man først får statsborgerskab sådan “rigtigt” når man er 18, – spørgsmålet er så om du godtnok blev 18 allerede i 1991 *S*

  • The CityGirl

   8. juli 2011 — 11:48

   Aj! Så jeg er 8 år ældre end jeg troede! Så er jeg jo 38… Jeg er jo næsten lige fyldt 30; magter ikke at skulle fylde 40 om allerede to år!
   Men okay, så er problemet med børn jo løst; jeg er jo så peaket for tusind år siden. Det er på en måde meget rart at nogen har taget stilling for mig mht. det. Eller…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑