The CityGirl

Mig og min stress-delle

Jeg læser aldrig Alt for Damerne. Jeg synes det er et ligegyldigt provinsielt blad, hvor jeg kan blive ved med at undre mig over, at jeg angiveligt skulle være i deres målgruppe, ud fra deres egen teori, men at jeg stadig føler mig lige langt fra.

Alligevel læste jeg i Alt for Damerne forleden, for min søster er åbenbart klart i målgruppen – i hvert fald efterlader hun dem altid i sommerhuset. Og mens jeg sad og bladrede og skimmede de samme historier, som jeg synes jeg har skimmet tusinde gange før, og stadig finder lige uinteressante, blev jeg alligevel fanget af noget.

Midt i et gigantisk slanke-tema (bare der er jeg så meget ved siden af målgruppen: JEG GIDER IKKE LÆSE FLERE LIGEGYLDIGE SLANKETIPS OG OPSKRIFTER PÅ KEDELIGE SALATER!!!), blev jeg alligevel fanget, for der var sådan en fin oversigt med mulige årsager til hvorfor man var fed lige præcis dét sted på kroppen.

For sagen er, at jeg har følt mig lidt småfed på maven de sidste par måneder – men alligevel ikke mere end jeg bare har overvejet at gå op i det der fitnesscenter, og ikke kommet videre end det, mens jeg har undret mig over hvorfor jeg pludselig skal have noget der vel næsten ikke engang kan kategoriseres som topmave, fordi der må være grænser for hvor store de kan være?

Anyway, så læste jeg interesseret om min nye delle: Den var angiveligt forårsaget af stress, hvilket måske passer meget godt med det turbo-forår der er gået forud. Kuren var masser af søvn og sund kost. Ikke noget sjovt med hvidt brød og mælk og ting i den dur. Noget med at man skulle gå i seng inden 23, og spise kedelig mad.

Jeg så lidt mit liv passere revy; slut med café latte og rundstykker, og ikke noget natteroderi? Er det virkelig det I siger, spelt-typer?! Havde jeg meget lyst til at råbe ad bladet. I stedet læste jeg videre og læste om “kærlighedshåndtagene” som kort og kontant fik medfarten “De kunne også bare blive kaldt ‘der hvor al chokolade og kage ender’ – og der måtte jeg give bladet lidt pluspoint: Tak for at sige sandheden!

Tilbage sidder jeg stadig med min stress-delle, og overvejer modvilligt at gå over til sort kaffe og rugbrød – det er trods alt lettere end at gå i fitnesscenter, hvilket man vist heller ikke rigtig måtte, fordi kroppen så ville blive mere forvirret og tro, at den blev yderligere stresset. I stedet foreslog de vist yoga, eller noget i den dur, og der skal helvede altså fryse over et par gange før man ser mig lave en solhilsen!
Men måske var det et forsøg værd – dog nægter jeg at gå tidligt i seng. Der må være grænser.

Categories: alder, straf

Se mig! Se mig! Jeg har ferie! » « Prinsesse af Cayman Islands

8 Comments

 1. En stressdelle?

  Stod der noget om, hvorvidt man kunne have en stresskrop? (Eller var det måske mere dén med chokolade og kage? Pis…)

  Tror jeg melder mig ud af fitnesscenteret i næste uge. Det virker mest ærligt overfor mig selv.

  • The CityGirl

   8. juli 2011 — 23:47

   De gennemgik de meste af kroppen – eller de “kritiske” steder. Det var vist sådan noget bio-halløj som man kunne få målt. Overvejede det også indtil jeg læste det kostede 7000 eller noget vanvittigt i den dur!

   Men skal vi virkelig melde os ud af fitnesscenter bare fordi vi ikke kommer der??

   • Når jeg nu ikke har nogen egentlig indkomst pr. 1/8 virker det lige frisky nok at bibeholde medlemsskab i en fitnessklu. Især én der ikke findes i Thisted. Så jeg cutter den loose. Ingen grund til både at have dårlig samvittighed over for mig selv OG min bankkonto, vel?

    7000 for at få at vide, at vi skal droppe alt hvidt, sove 8 timer hver nat og røre os 30 minutter om dagen?
    Nej tak. Så hellere leve med lidt på sidebenene. (Og lidt på siden af sidebenene…)

    • The CityGirl

     11. juli 2011 — 11:33

     Hvor er du fornuftig! Jeg ved ikke om jeg er klar til at være så fornuftig som dig… Tænk nu hvis man lige pludselig får lyst til at træne efter man har meldt sig ud?! Teoretisk set kunne det jo godt ske.. Eller hypotetisk… Eller…

 2. Når man tænker på, hvor meget Mulberry jeg kunne have fået for de penge, jeg sanseløst smider efter fitnesscenter hver måned – og i øvrigt ikke har været der siden april 2010, så får jeg faktisk dårlig samvittighed.
  Overfor Mulberry-

  • The CityGirl

   11. juli 2011 — 11:31

   Hold nu op med at stille det op på den måde! Jeg vil ikke vide hvor meget Mulberry jeg har kunne få for alle de fitness-penge… :-(

 3. Altså, måske tager jeg fejl – men jeg synes det lyder som det du sidste forår opfattede dig som Pierre-gravid? Og det var vist ikke ligefrem forbundet med stress? Så spørgsmålet er måske snarere, om det er en sæsonpræget tilstand?

  Og så må man jo også tænke, om det der Alt-for-Damernes troværdighed ikke er på ca. samme niveau som News of the World’s? Og om det ikke sådan set burde være ligeså lukningstruet?

  • The CityGirl

   11. juli 2011 — 11:30

   Pierre-gravid kræver at man har været i nærheden af en Pierre, altså i Frankrig. Og da det ikke er tilfældet, så er det ikke rigtig det. Kan heller ikke erindre at have spist mig fed i moules..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑