The CityGirl

Mens neglelakken tørrer

Klokken fem (!) i eftermiddags ringede Oraklet for at fortælle at hun var færdig med at pakke. Det slog mig lidt ud af kurs. For vi plejer jo at synkronpanikpakke, således at vi har mindst tre samtaler i løbet af aftenen mellem 21 og midnat, for lige at koordinere vigtige ting som hårtørrer, cardigans, antal lange bukser, sko osv. Men nu havde hun åbenbart overhalet mig indenom, og var blevet voksen. Det medfører jo så bare, at hun bliver den voksne på ferien, mens Miss Cool og jeg bare skal sidde med en troværdig lille buzz.

Så jeg var overladt helt til mig selv og den falske kuffert. Den kuffert jeg havde hentet ude i Reservatet, og som jeg gav et hånligt blik igår og tænkte, at jeg da aaaaldrig ville kunne fylde den, og at jeg for en gangs skyld ville komme afsted med en kuffert med lidt luft i. Efter at have hældt sommergarderoben udover den, var den væk. Det var faktisk lige før jeg ikke engang kunne se sofaen.

Jeg ved ikke hvor mange gange jeg har sorteret indholdet nu, og jeg ved ikke hvor mange gange jeg har tilbage. Jeg ved bare, at jeg hader at pakke kufferter – for de er så pisse falske som de står der og udstråler “Se mig! Se mig! Jeg har masser af plads!”. Løgne-kuffert.

Så mens jeg sidder og venter på at neglelakken tørrer (omtrent lige så kedeligt som at se maling tørre), prøver jeg at gennemskue hvilke toppe, shorts og kjoler jeg ikke kommer til at bruge på Sicilien. Det virker nemmere at gennemskue vindertallene i Lotto.

Hvad skete der med det der “Penge, pas og p-piller!” som vi så kækt råber til hinanden i telefonen?
En dag så gør jeg det altså. Bare tager afsted med penge, pas og p-piller. Og måske en bikini. Og lidt makeup. Og et par shorts. Og et par toppe. Og…

Fuck, hvor jeg hader at pakke.

Categories: ferie

På tur med Stig II – med Helge som kvali-stempel » « Kram en mafioso

4 Comments

  1. Har kuffert med luft i i sydfrankrig. Fordi der var vaskemaskine i sommerhuset, var det jo kun nødvendigt at pakke yndlingstøj, og så bare vaske efterhånden.

    Men, men, men. Det er ordgylle. Hold kæft, hvor savner jeg meget af mit tøj. Har f.eks. ikke en eneste nederdel med. Eller nogle høje hæle. Eller nogle pæne bluser. Bare tre kjole, et par bukser, en shirt en cardi og sko. Det er RØVKEDELIGT!

  2. du skulle prøve mc ferie – du får en taske med et rumindhold på 30 ltr maks. det lærer dig noget om hvad der er nødvendigt. God tur uanset hvad du kommer afsted med i kufferten !

  3. Det fede ved ferie er da, at man kan nøjes med at pakke det mest essentielle, og ellers gå efter parolen: “DET KØBER VI BARE!”, når du kommer i tanke om at du mangler noget… og så kan fremtids-dig så bekymre sig om, hvordan det hele skal passe i tasken, når du skal hjem igen ;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑