The CityGirl

Fucking Frederiksberg XXIV: Et spørgsmål om afhængighed

Mens Take That igen knuste pige- og kvindehjerter her til aften, ved at aflyse deres koncert, havde jeg helt, helt andre, og en hel del større problemer at deale med.

For efter en lidt for våd aften med Biologen og Miss Cool, var det ikke sunde salater min krop havde lyst til (det har den forøvrigt aldrig), og med et tomt køleskab kunne jeg vælge mellem at gå ud og købe ind, eller bestille take away.

Det tog ikke mange sekunder at udelukke første mulighed, men anden mulighed var heller ikke helt ligetil. For kunne jeg tillade mig at køre på McD for fjerde gang i denne uge? Ville det ikke bare være direkte ulækkert, for slet ikke at tale om hvorvidt samvittigheden kunne holde til det?

Derfor tænkte jeg Just-Eat. Min bedste ven. Lige indtil jeg kom i tanker om, at dørtelefonen på ingen måde virker, og tanken om at skulle stå og flanere nede på gaden og tage imod maden selv som en hel velkomstkomité, magtede jeg ikke.
Så hellere selv køre ud efter noget; det er på en måde mindre sølle, selvom man ligner en heroin-chik hængt kat.

Problemet var bare, at der var kun én pizza i hele verden jeg havde lyst til. Og den pizza lå på fucking Frederiksberg. Alle de andre gange hvor jeg har fået den bragt ud, har jeg vendt det blinde øje til det faktum at den kom fra fucking Frederiksberg. Jeg havde jo trods alt ikke selv været der. Nu skulle jeg selv køre derhen og hente den.

Og mens jeg kørte den utrolig lange vej til fucking Frederiksberg (tak, Klaus Bondam for at spærre alt af, så det ville have været lige så hurtigt at køre til Ringsted!), tænkte jeg, at det her må være det loweste low at ramme.
At være så afhængig af én pizza, at man nedværdiger sig til at køre hele vejen til fucking Frederiksberg i sine tømmermænds vold, når nu man egentlig bare kunne have gået ned på de første fire udmærkede pizzeriaer der ligger rundt om hjørnet.

Categories: frederiksberg

Liste-liv VIII: Dovenskab er roden til søndag » « Mande-elske-liste #10

2 Comments

  1. Har du evt. undersøgt, om Ringsted tilfældigvis skulle huse et pizzaria med superlækre pizzaer? Derved ville du kunne slippe for Frederiksberg, og Ringsted er jo lige så hurtigt.

    • The CityGirl

      17. juli 2011 — 12:54

      Nej, det må jeg indrømme at jeg ikke har. Men jeg tvivler; der er jo ingen andre pizzeriaer der kan slå det – så skal man til Italien, og der er alligevel lidt for langt at køre til når man har tømmermænd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑