The CityGirl

Dit perfide røvhul af et fascist-svin!

… kunne jeg jo aldrig finde på at kalde nogen. I hvert fald ikke direkte til dem. Det er mere sådan noget jeg messer inde i mit hoved, eller råber sammenbidt når jeg sidder i bilen, i den naive tro, at bilen er lydisoleret.

Jeg var i Fakta. Det tog mere end fem minutter. Faktisk hele otte. Og da jeg kommer ud, ser jeg godt, at der står to kællinger fra Parkering København i uniformer der sidder lidt for stramt på deres blævrende krop (burde man ikke tabe sig og komme i form når man vader København rundt??), meget tæt på min bil.

Men da der hverken er en bøde i ruden, og det ikke ser ud til at de er i gang med at udskrive nogen, lader jeg være med at kaste den første sten. Så jeg stiller lige så stille og roligt mine poser ind på bagsædet.

– Du ved godt du ikke må parkere her, ikk’? siger det ene perfide røvhul
– Ja, men jeg må godt standse, svarer jeg sukkersødt.
– Ja, det er jo til af- og pålæsning! Ikke til at du kan handle ind! siger det andet perfide røvhul
(Og her skal jeg lige lægge bånd på mig selv, for ikke at rette hendes sprog og råbe til hende at det hedder enten købe ind eller handle. Det andet er meget forkert! Samtidig med at jeg kigger mig omkring for at finde det parkeringskaos jeg angiveligt skulle have forårsaget. Det var der ikke. For det var jo mandag formiddag i højsæsonen, hvor der ingen mennesker er!)
– Men jeg må gerne standse her i et kvarter, svarer jeg, igen, sukkersødt.
– Nej! Man må kun standse i TRE minutter! Og det er ikke til at du kan handle ind, siger et af de perfide røvhuller.
– Nåmen… det må jeg så huske til en anden gang, svarer jeg, stadig sukkersødt, mens jeg sætter mig ind i bilen, vender den, og med vilje er lige ved at ramme den ene af dem. Bare fordi jeg kan. Og fordi de er nogle perfide røvhuller af fascist-svin!

Jeg fik ikke en bøde, men det ændrer ikke på, at jeg er utrolig træt af parkeringsvagterne og deres bestemme-røv-hed, og mangel på venlighed, forståelse og generel menneskelighed.
Og hvad fanden blev der af det kvarter man lærte i teori, at det var den tid man måtte standse?!
Anyway, så har jeg helt utrolig meget lyst til at køre hele byen rundt nu, finde dem, og standse et sted i tre minutter og bare hænge ud. Jeg skal i hvert fald selv bestemme hvad de fucking tre minutter skal bruges til!

Categories: parkering

Stress-vejr » « Liste-liv VIII: Dovenskab er roden til søndag

5 Comments

 1. Nu ved jeg ikke hvor du har hørt det med 15 min – men det var 2-3 minutter da jeg tog mit kørekort. Når det så er sagt så tror jeg det er en del af Parkering Københavns uddannelsesprogram, at deres vagter skal være fjentlige og bare opkræve så mange bøder (eller afgifter) som overhovedet muligt. Var der ikke noget med at der var minimumskvoter for hvor mange bøder de skulle udskrive pr. dag?

  • The CityGirl

   20. juli 2011 — 11:08

   Jeg ved heller ikke hvor jeg har et kvarter fra – teoritimerne? Uanset hvad, så kunne de jo godt bare fortælle mig det på en stille og rolig og normal måde i stedet for at lægge den der attitude for dagen.
   De er altså selv ude om at de er så forhadte…!
   Og jo, jeg mener det var 7 bøder der var minimum…

 2. Ked af det TCG. Parkeringsreglerne taler om hhv. standsning og parkering. Skiltet med / betyder parkering forbudt. – Men det er tilladt at standse. En standsning er max. 3 min. (Osse da jeg tog kørekort i 1978. Ja, du læste rigtigt. Trist, men sådan er det…) Og så skiltet med X. Her må hverken standses (mindre end 3 min.) eller parkeres (mere end 3 min.)

  Så desværre… Det der med at en standsning kan være op til 15 min. er kun noget der foregår i dit hoved, hvorfor det kun kan være en regel for dig. Ikke os andre. :-(

  • I mine teoritimer hed det, at man “må lade sin bil stå i to til tre minutter”. Desværre fik jeg aldrig spurgt kørelæreren om, hvad straffen så er for at skride, inden der er gået to minutter.

 3. Hehe, staklerne udfører jo bare deres arbejde. Men klart de kan komme langt med en pæn tone – en anden gang kan det være du skal tjekke, hvor du kan parkere gratis på http://www.gratis-parkering.dk ? :-)

  /Jakob

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑