The CityGirl

Bare en lille cirkel af lækkerhed

Så landede Google med sit Plus projekt, og vi styrtede alle derind. Først til en lukket dør, hvor vi desperat stod og bankede på (forstiller mig, at jeg kommer til at stå på samme måde når jeg engang dør, og skal tigge og bede mig vej ind i himlen fordi jeg ikke magter alle de nederen mennesker nede i helvede.)

Endelig blev jeg lukket ind (igen; håber det samme sker den dag vi skal til himlen vs. helvede problematikken), og havde først armene helt oppe, for hold kæft hvor var det lækkert i forhold til Facebook. Efter et par timer kedede jeg mig bravt, for alle mine venner stod stadig udenfor. Så jeg lukkede ned, og tænkte ikke så meget videre over det.

Indtil jeg pludselig begyndte at få notifikationer om at vildt fremmede havde tilføjet. Så måtte jeg ind igen og se hvad der foregik. Og nu begyndte masserne stille og roligt at blive sluset ind, og i takt med det blev listen over folk jeg måske kender (ifølge Google) pludselig meget stor. Så sad jeg og scrollede igennem en masse mennesker jeg ikke kendte – og skred over på Facebook igen.

Men notifikationerne blev ved med at komme, så jeg blev ved med at gå derind – og pludselig boomede listen med meget lækre mænd (!), som jeg måtte tage mig selv i at sidde og vurdere lidt for meget. Tænke “Synd!” om dem som havde angivet civilstatus til gift, og “Hmm…” om de fleste andre, mens jeg overvejede at tilføje dem i en cirkel. Bare fordi de var lækre.

Så lukkede jeg det ned igen. For det kan man jo ikke! Selvom jeg havde meget lyst til at lave en lille cirkel af lækkerhed, og putte alle de lækre mænd derind. Bare en lille cirkel. Af lækkerhed. Til de lækre mænd.

Jeg har ikke gjort det. Det virker forkert på en måde – sådan at gøre mænd til sex-objekter (…). Men jeg kan virkelig godt lide, at Google+ ser ud til at være stedet hvor de lækre mænd hænger ud. Nu skal jeg bare finde på en undskyldning for at tilføje dem. I en cirkel af lækkerhed. Bare en lille en.

Categories: agurketid

Mande-elske-liste #10 » « Truslen om Skanderborg

5 Comments

 1. Og jeg har så ekskluderet mig selv fra de fine cirkler ved at lyve om min alder på YouTube. Dér, skulle det vise sig, er jeg 17 og jeg aner ikke, hvornår jeg bliver 18. Hrmpff. Er ellers helt klar på en lækker-cirkel, når jeg bliver 18.

  • The CityGirl

   13. juli 2011 — 12:17

   Hahaha! Vidste ikke man kunne blive ekskluderet for at lyve om sin alder… Er du så bare helt lukket ude?
   Du kan vel oprette en ny mail hvis det er…

   • Jep, helt ude. Pis. Har prøvet at oprette ny youtube-profil, men den hoppede google ikke på, næeh, de har korrigeret min faktiske alder på den nye youtube til de fatale 17. Har overvejet det der med en ny mail… hvilket vil ha’ den fordel, at jeg ikke får kastet alverdens mærkelige mennesker jeg engang for tusinde år siden skrev en mail til… hmmm… kan jeg mon skifte til min egentlige mail, når jeg bliver gammel nok? Suk.

 2. Har egentlig også undret mig over, at jeg pludselig er netværk med personer, jeg overhovedet ikke kender. Hvordan er det muligt? Efter opdagelsen er jeg bliver skræmt og har ikke været på google + siden. Gider altså ikke være i alle mulige netværk pludselig … kan du forklare? er det farligt?

  • The CityGirl

   14. juli 2011 — 14:32

   Det er overhovedet ikke farligt; du vælger jo selv dem til som du gerne vil have – og behøver ikke nødvendigvis tilføje dem der tilføjer dig ;-)
   Og det er jo bare automatisk genereret ud fra venners venner – ligesom ‘People you may know’ på Facebook, som bare smider alt ind, hvis man bare har en enkelt mutual ven.
   Så du kan roligt gå derind igen! Og så bare fjerne dem du slet ikke kender. Det har jeg gjort. Altså pånær de lækre; dem overvejer jeg stadig hvad jeg skal stille op med…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑