The CityGirl

Tysk søndags-scor

Vi har holdt søndag med søndag på. Jeg turde ligesom ikke rigtig andet, efter at have udsat B-hunden for så meget i går. Og der er også blevet holdt skarpt øje med mig hele dagen, hvor mine fødder har haft en konstant lun temperatur grundet B-hund placeret solidt på dem.

Og efter at have taget en solid morfar, næsten arm i arm, var det blevet spisetid. Så jeg tænkte, at når man nu alligevel skulle ud og lufte det lille kræ, kunne man måske godt lige købe noget mad med hjem. Take away mad er jo som bekendt det nemmeste mad at lave…

Så vi smuttede ned i Elmegade og bestilte en pizza, og mens vi ventede på vores pizza udfoldede B-hunden sine score-evner – som åbenbart er langt forbi mine.
Hvis jeg havde vidst, at vi skulle ud og score sådan en søndag aften, havde jeg måske lige kørt en børste igennem håret, og muligvis lige fægtet med lidt mascara henover vipperne. Men jeg vidste ikke at det var planen. Naivt troede jeg jo bare, at vi skulle ned og købe en pizza.

Men B-hunden havde helt andre planer med de fem tyske ungersvende der også sad og ventede på deres pizza, og gjorde alt i sin magt for at score dem. Og det ville også være lykkes for hende, hvis ikke jeg havde hevet hende til side, for de syntes hun var ganske sød og charmerende – det var kun mig der ikke kunne overskue tysk søndags-scor.
Og hvis B-hunden kunne tale tysk, ville hun helt sikkert have råbt et kækt “Tchüss!” tilbage til drengene da vi tog afsked med dem.

Dette åbner unægteligt op for nye muligheder, hvis man kan score på en søndag ved bare at gå ned og købe pizza. Var slet ikke klar over, at hunde kunne være score-værktøjer – og da slet ikke på tysk.

Categories: flirt, scor, scoretrick

I [heart] charter » « Runnin’ wild and looking pretty

6 Comments

 1. Så nemt? Seriøst?

  Og her har man brugt årevis på stiletter, med maven trukket ind fordi kjolen ikke passede sammen med ølvommen?

  Men har øvet sig på at udtale ord som Nietzche, Sastre og autodidakt.

  Man har forsøgt at undgå at gå i selvsving over peperonipizza og gyldne damer.

  Og så er alt det lige meget, hvis bare man har en hund? Suk.

  • The CityGirl

   13. juni 2011 — 13:23

   Åbenbart! Jeg vidste heller ikke at man bare skulle have en hund, og så ellers kunne gå ud af døren i søndagstøj og klipklappere, uden makeup og med sovehår.

   Men jeg forstår ikke hvorfor…. Jeg mener, jeg falder jo ikke i svime over mænd som lufter en hund. Burde jeg det? Gør du det?

 2. Og det er helt skidt, hvis man sender mand ud at gå med hund!

  Der er altid en horde af kvarterets damer der liiige skal sige hej til hunden. Jeg kender dem ikke – men de kender hunden…

  Hmpf!

  • The CityGirl

   13. juni 2011 — 13:24

   Men det vil jo ikke være et problem her..
   Og hvis det skulle komme så langt, så er det da bare en vildt god ting, så manden faktisk gider gå med hunden, tænker jeg :-D

 3. Ikke når gåturen er påskud for at filme med nabodamerne.
  Eller som det udlægges her: “Jeg kan jo ikke gøre for at de flirter med mig”

  Phfffffffffffffff!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑