The CityGirl

Tak, DF? Eller…?

For to uger siden blev min cykel stjålet. I dag stod den på sin plads igen. Jeg håber ikke det er DF jeg skal takke, men jeg kunne fandme godt tænke mig at vide, hvor den føjtet rundt henne de sidste to uger.

I adskillige minutter stod jeg nede ved cykelstativet og kiggede skiftevis fra den cykel jeg lige havde parkeret (det gamle vrag som var blevet vækket til live igen – knap og nap) og den cykel der stod ved siden af, som virkelig, virkelig meget lignede min. Altså den der var blevet stjålet.

Tilsidst fiskede jeg min cykelnøgle frem, og låste den bortløbne cykel op – og konstaterede, at det var min. Det var Det Sorte Lyn.
Men jeg forstår ingenting, for den har jo ikke stået i det stativ i to uger! Det véd jeg! Hvor har den været? På Gran Canaria?! Sunny Beach? I Grækenland og sympatisere med døgenigtene dernede? Her i huset skrider vi altså ikke bare uden at efterlade en besked.

Og jeg må sige, at det ikke ligefrem er med udstrakte arme at jeg modtager den. Hvad fanden ligner det, at stikke af og så komme valsende tilbage som om intet er sket?! Alt i mens jeg har måtte tale med politi og forsikringsselskab – og få min far til at vække et lig fra de døde. For slet ikke at tale om den fare jeg har været i hver dag på cykelstien, hvor det gamle lig konstant har truet med at lave en ‘sudden death’ og falde fra hinanden midt i det hele.

Jeg håber den har meget dårlig samvittighed – og at den gider komme med en forklaring. Meget snart.

Categories: agurketid, uventet drejning

Med spenderbukserne på » « Det er mig eller reggae!

8 Comments

 1. Ej! Det er sådan nogle mirakler jeg håber på (og faktisk også regner lidt med) når mine cykler bliver stjålet, men det går altså ikke altid sådan for mig!

  • The CityGirl

   29. juni 2011 — 18:42

   Jeg cyklede på den i dag; den er god nok. Cyklen eksisterer! Men hvordan kan det lade sig gøre?! Jeg forstår det ikke….

 2. Det lyder godt nok noget suspekt. Måske den fik hjemve? dårlig samvittighed?

  Super anvendelse af det gode danske ord “døgenigtene”. Det ord er stærkt undervurderet ;o)

  • The CityGirl

   30. juni 2011 — 17:09

   Jeg har stadig ikke fundet ud af det. Men det kan da godt være at den fik hjemve – i hvert fald håber jeg den har dårlig samvittighed! ;-)

   Og tak – vi må jo bruge de gamle ord, så de ikke uddør!

 3. Jeg sværger at det ikke er mig!!!
  Synes det lyder vildt bizart – har du en stalker? Eller måske glemt, at have lånt den ud?

  (Og skal man aflevere forsikringspengene tilbage???)

  • The CityGirl

   30. juni 2011 — 17:10

   Plejer stalkere at stjæle cykler? Hvis jeg har en, er jeg ikke klar over det – men nu er jeg også ganske distræt, såe…

   (Jeg ved det ikke… Har ikke kunne overskue (eller haft tid til) at gøre noget ved det, men man bør vel ringe til dem…)

 4. seriøst.. det er SÅ mærkeligt, jeg har lige oplevet prøcis det samme! Dog var cyklen kun væk i 4 dage og det var opgangen ved siden af, den var vendt tilbage til, men altså.. seriøst.. wtf??

  • The CityGirl

   1. juli 2011 — 23:15

   Er der et eller andet over-venligt menneske der været ude at finde alle de stjålne cykler og sat dem pænt tilbage??
   Det begynder næsten at være scary, at du lige har oplevet præcis det samme… Var din også låst, og låst da den vendte tilbage?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑