I lørdags var jeg helt ude af min safe zone. For at være ærlig, så ved jeg faktisk ikke helt hvor jeg var, andet end at det var på den anden side af Roskilde. For jeg havde bare nasset mig til et lift, så jeg kunne drikke de store mængder alkohol det kræver for en CityGirl at befinde sig SÅ langt væk hjemmefra.

Åbenbart går sådan noget ikke helt ustraffet hen. For ikke nok med de tømmermænd, der var forventet i går, var det haltende, at jeg væltede ud af sengen i går. For kombinationen af stiletter og græsplæne & grus er lig med en forstrækning i højre baglår. Men det var egentlig ingenting i forhold til hvor smadrede mine stiletter var:

Da jeg så på dem, gav det meget god mening, at jeg huskede lørdagen som værende konstant i flade sko, selvom jeg jo var ret sikker på, at jeg havde omkring 8 centimeter på, da jeg gik ud af døren.

Jeg håber, at de er nogenlunde i live nede under al det natur jeg har pådraget dem. For jeg er ikke helt parat til at lade et yndlingsstiletter lade livet, bare fordi jeg skulle ud af min safe zone.

Undskyld! Jeg lover, at jeg aldrig tager jer med ud af safe zonen igen!