The CityGirl

iPhone 5 kommer nu!

Ja, jeg ved det er en heftig påstand jeg drister mig til i min overskrift, og de fleste tænker vel, at jeg ikke aner en hujende fis om det. For hvorfor skulle jeg, fremfor alle mulige andre nørder med bedre kildenetværk, vide lige præcis hvornår iPhone 5 kommer? Specielt nu, hvor Mr. Jobs for ikke lang tid siden, prøvede at dræbe alle rygter om en ny iPhone 5.

Det er faktisk meget simpelt. Det er fordi jeg lige har bestilt en iPhone 4, at jeg nu er helt sikker på at der ikke går lang tid inden Mr. Jobs afslører, at den næste er lige på trapperne, og sikkert alligevel kommer til september, som de seneste rygter har talt om.
For jeg har i lang tid gået og ventet på den nye iPhone 5, mens jeg har talt inderligt til min gamle iPhone 3GS om at holde sig i live indtil femmeren kommer. For jeg gider jo ikke køber en firer, når femmeren er lige om hjørnet.

3GS’eren har responderet ved at dø langsomt men bestemt, og næsten hver dag fundet en ny ting der ikke skal fungere. Og nu kan jeg ikke mere! Nu magter jeg ikke at have en telefon, som er non-funktionel og dermed stort set ubrugelig.
Og så fik jeg jo penge fra forsikringen for den stjålne cykel, så de kunne jo passende gå til en ny telefon, når nu der er blevet pustet liv i det helt gamle lig af en cykel, der ellers bare stod og rustede ude i Reservatet.

For det er jo det jeg har allermest lyst til; at bruge mine cykel-penge på en ny telefon der snart er forældet, fordi den anden ikke gider leve længere. Mens jeg kører rundt på en cykel, som ironisk nok matcher den nuværende telefon meget fint. Men det gør jo ikke så meget. Prøver jeg virkelig at sige med et smil, men når jeg siger det højt, kommer jeg lidt (meget) til at snerre.

Categories: krise, uventet drejning

Jeg vil bare have din krop! » « Stilet i fri natur

7 Comments

 1. Du kunne jo bare gå over til Android – så ville du være med på det nyeste ;-)

  • The CityGirl

   22. juni 2011 — 12:07

   Jeg overvejede det faktisk meget, men da research viste, at jeg ikke engang ville kunne spare penge på det, fordi de telefoner (dem der er noget ved) er mindst lige så dyre, og når jeg er en mac-pige på alle områder, så synes jeg det næsten ville være mere besværligt at lege Android-pige et halvt år inden jeg ville skifte tilbage.
   Men du har ret ;-)

  • The CityGirl

   22. juni 2011 — 12:09

   Ja…. Jeg håber bare, at det er rygter der ikke er noget i – ligesom de rygter der har kørt hele året…
   Men nu hvor jeg har købt 4eren, så er der sgu nok hold i dem!

  • The CityGirl

   5. juli 2011 — 18:08

   Bare rolig! Den skal nok komme snart, for jeg har 4eren nu. Samme koncept som med at tage en paraply med og så regner det ikke (eller også kommer der en syndflod…)

 2. Ja ja, nu har du jo investeret i 4’eren, men den beskrevne iTelefon 3G’s slow death kunne måske skyldes “tilsanding”. En reset til fabriksopsætning kunne gøre underværker. Selvfølgelig efter en backup + at apps skal geninstalleres/-hentes. Elektronik slikes jo ikke som et par bukser o.lign.

  Android-tingester fås bestemt til fornuftige priser hos div. teleselskaber. Man køber og beder om nummerflytning – og vupti!, det funker. :-D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑