The CityGirl

I [heart] charter

Ikke så snart B-hunden var blevet hentet, før jeg sad jeg og bestilte charter-ferie.
Jeg havde jo ellers svoret, at jeg aldrig i mit liv skulle indlade mig på sådan noget lort igen. Men det var dengang, langt væk fra sommerferien, som jo pludselig stod for døren. Jeg ved ikke med jer andre, men jeg rager stadig rundt et eller andet sted i marts måned, og har ikke rigtig fået kalender-røven med mig.

For pludselig ringede Oraklet og fablede om ferie, som jeg slog lidt hen. Der var jo masser af tid til. Så talte vi ikke så meget mere om det, før jeg pludselig i sidste uge ringede til hende og panisk fortalte hende hvilken dato det var. Det vidste hun jo godt, men det hjalp ikke så meget på ferieplanlægningen.

Specielt ikke når man er sent ude – så er der ikke så meget at tage af, og derfor måte de første planer lade livet. Så mens Oraklet og Miss Cool var i Århus og være ung med de unge, måtte B-hunden og jeg være de voksne og ordne den der ferie. Og det inkluderer åbenbart Stig Elling. Igen.

Men når rejsemålet denne gang hedder Sicilien og ikke Grand fucking Canaria, så burde vi allerede være en del niveauer højere oppe her. Jeg mener, det er trods alt Italien, hvor man VED at de kan finde ud af det der med mad og vin og kaffe – og de påstår, at selvom der er en del turisme, så er det stadig rimelig autentisk.

Så åbenbart får charter konceptet endnu en chance. Men hvis konceptet nu er god mad, god kaffe, strand til den ene side, by til den anden og aftener med Eros, så er det ok.

Categories: ferie

Blondinen strikes again » « Tysk søndags-scor

7 Comments

 1. Italien ved man sq hvad er :o) Hvor skal i hen på Sicilien?

  • The CityGirl

   14. juni 2011 — 20:43

   Præcis! ;-)

   Vi skal til østkysten, til Giardini-Naxos – kender du den?

   • Har boet oppe på nordkysten en gang for nogle år tilbage. Der var i hvert fald ret lækkert.

    Tag en tur til Taormina (rigtig lækker by) – også på østkysten. Du skal vel også op på Etna nu du er der? ;o)

    • The CityGirl

     15. juni 2011 — 11:01

     Vi har intet planlagt endnu, så alle gode input er velkomne!
     Men det lyder som om vi skal op på Etna – på den ene eller den anden måde, når du skriver det sådan ;-)
     Og ja, Taormina har jeg også hørt om – den lyder dog lidt dyr…

     • Taormina er også lidt dyr – og ja den kan også være lidt crowded, men ikke på GC-måden. Det er en ret hyggelig gammel by hvis du spørger mig.

      Og så skal der vel bare guffes lækker italiensk mad (og is) samt drikkes kaffe ;o)

 2. Kommer også lidt an på tidspunktet I er der. Taormina er, i højsæsonen, crowded ala Grand Canaria.

  • The CityGirl

   15. juni 2011 — 22:49

   Det er i juli måned, så det er desværre højsæson. Men det kan ikke være lige så slemt som GC! Jeg satser da på at i det mindste kan sicilianerne finde ud af at lave mad og servere god kaffe, uanset hvor mange charterturister der er ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑