The CityGirl

Hvad så nu?

Kender I det med at man arbejder som en gal for at nå sit mål? For at blive færdig til tiden? Og når tiden så skrider, så arbejder man endnu hurtigere for at blive færdig til den nye tid? Og så er man lige pludselig færdig.

For en time siden satte jeg sidste punktum på et projekt jeg har arbejdet non-stop på de sidste fire måneder.
I fire måneder, og i særdeleshed de sidste to uger, har jeg nærmest ikke sovet – fordi der var jo også et almindeligt arbejde at passe ved siden af. Og for en time siden satte jeg det sidste punktum. (Altså det foreløbige, for nu er der jo andre der skal se på det og give deres besyv med).

Det var det øjeblik jeg havde glædet mig til, og set frem til, og drømt om – i de få timer jeg sov i døgnet.
Men det var totalt anti-klimaks. For hvad så nu? Hvad skal man så lave? Skal man så bare vende tilbage til at se tv igen og leve et normalt liv? Jeg mener, kan man det, når man én gang har været helt derude, hvor man har hængt på randen af sindssyge fordi man har levet af kaffe og (aaaalt for mange) smøger og næsten ingen søvn?

Jeg giver det et forsøg – altså når jeg lige har danset til den lyse morgen, for det skal jo også passes.
Måske jeg endda skulle forsøge mig med at sove igennem i morgen. Og se om de sorte rande under øjnene kan jages væk igen.
Og hvis Den Lille Røde gider køre sig selv hjem til mig i morgen, og lige tage noget McD med på vejen, lad os sige kl. 14 ish, så vil det faktisk være perfekt! Så kan jeg godt leve med ikke at skulle hænge på kanten af sindssyge længere.

Categories: agurketid, arbejde

Det er mig eller reggae! » « Er lige kommet ud af badet…

12 Comments

 1. Uhhh – hvor spændende! Hvornår får vi et clue?

 2. Jeg ville drikke mig fuld…i en uge.

  • The CityGirl

   26. juni 2011 — 22:49

   Jeg drak mig fuld i går, og sov hele dagen i dag. Så ja, måske er alkohol vejen at gå. Bortset fra, at jeg ikke lige kan overskue at drikke mig fuld igen de første par dage… ;-)

 3. Man kan godt vænne tilbage til det “almindelige” liv igen. Det tager lige et par uger, hvor man skal finde ud af hvad den ekstra tid skal bruges på. Men det kan godt lade sig gøre :o) Been there done that!

 4. åbner jo mulighed for at kaste dig over andre projekter
  – madlavning f.eks :D eller få løst en sudokobog mens du drikker noget asti i sommerhuset

  • The CityGirl

   27. juni 2011 — 19:21

   Jae… altså bortset fra at jeg jo ikke rigtig gider lave mad, hader sudoku og endnu mere asti… Men bortset fra det, så har du ret ;-)

 5. Tillykke! Jeg ved godt hvad det er du er blevet færdig med ;)

 6. Hvor spændende! Glæder mig til at høre mere!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑