The CityGirl

Et filonebrød og en flirt, tak

Jeg har egentlig researchet længe, uden at være klar over det, og det var først da jeg stod klokken kvart i kvalme i Københavns Lufthavn på vej til Málaga, at det stod klart for mig.
For jeg køber ret tit brød i Lagkagehuset, faktisk flere gange om ugen, og selvom jeg da godt har lagt mærke til at der er markant flere mandlige bagerjomfruer ansat i den bagerforretning end i alle andre bagerforretninger, så har jeg ikke taget nævneværdig notits af det.

Ikke før jeg stod klokken seks om morgenen i lufthavnen og var igang med at købe et rundstykke (og en tebirkes) – og blev skam-flirtet med. Men fordi klokken var seks, fordi jeg ikke rigtig havde sovet, fordi jeg stod i en lufthavn, fordi jeg på en måde ikke var vågen og fordi jeg aldrig har prøvet at flirte henover brød blev jeg bare helt perpleks, da bager-knægten gentog min ordre med stemme og blik, som om jeg lige havde sagt noget ganske frækt, og vi nu var igang med en halv-fræk samtale.

I flyet sad jeg og tænkte over det, mens jeg spiste mit rundstykke (og tebirkes), og ved eftertanke, så flirter de helt utrolig meget henover brødet i den bagerforretning!
Igår, da jeg købte et halvt rugbrød, var det også akkompagneret af en mærkelig flirtende kommentar, og i dag da jeg bad om et filonebrød blev det kvitteret med et skælmsk blik.

Så jeg begynder næsten at tro, at ekspedienterne i Lagkagehuset skal flirte, som en del af jobbet. I hvert fald de mandlige; de kvindelige har jeg ikke rigtig fået nogen vibe fra.
Problemet er bare, at vi andre ikke været på kurset “Sådan flirter du henover et brød”, så outcome bliver for det meste en lettere perpleks kunde. Specielt efter man har lagt mærke til det.

Categories: flirt

Parlez-vous français? » « København, din gamle møgluder!

4 Comments

 1. De hyrer vel bare fra det samme segment som dem fra joe and the juice. Det er jo også kåde unge mænd i den biks

  • The CityGirl

   6. juni 2011 — 11:31

   Ja, måske – men jeg synes bare ikke dem fra Joe and The Juice flirter lige så meget som dem fra Lagkagehuset…
   Men de er i hvert fald kække!

 2. det er jo nok fordi lagkagemændene er kører på sukker. Der er jo nok grænser for hvor kæk man er på ingefærshots…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑