… ringer når jeg har fået tøj på!

Er bare en af de sms’er man ikke skal sende forkert. Ikke desto mindre var det det jeg gjorde forleden. Og mens jeg langsomt så at beskeden var ved at blive sendt, så jeg at det var forkert modtager. Og fordi der er ikke findes en “undo” knap, eller bare én stor “STOOOOP!” knap, måtte jeg se beskeden flyve afsted, samtidig med jeg febrilsk prøvede at redde (nøgen) røv, og sendte dementerende sms’er afsted efter den nøgne sms.

Men det kunne jo have været værre – og med den tanke in mente, tænkte jeg, at jeg virkelig bør stramme op på mit forhold til sms’er, og altid lige dobbelttjekke hvem modtageren er!

For ja, det kunne desværre virkelig være værre, når man som jeg, har et ret laissez faire forhold til ordene, når det kommer til mine tætte venner – fordi jeg orker ikke at skrive lange beskeder. Hvis jeg er nøgen, så er jeg nøgen, og så er det derfor jeg er forsinket. Og så orker jeg ikke at skrive lange noveller om andre ting.

Heldigvis var det ikke værre end bare til en anden veninde, men alligevel. Lige den dag behøvede hun jo ikke vide, at jeg var nøgen. Man har bare så frygtelig meget lyst til at grave sig selv lidt ned, kaste telefonen ud af vinduet og spole tiden tilbage til dengang man kunne finde ud af at administrere en mobil. Hvis man da overhovedet nogensinde har kunne gøre det.