The CityGirl

Det er mig eller reggae!

Der findes ikke mange ting i verden, som jeg hader mere end reggae. Det er bare en ting, som jeg aldrig nogensinde kan gå på kompromis med – og jeg synes egentlig det er ok. Jeg mener, det er vel ikke for meget forlangt, at folk ikke spiller reggae når jeg er tilstede?

Jeg kan faktisk ikke rigtig beskrive hvor meget jeg hader det musik. Det skulle i så fald være noget med, at jeg hellere vil løbe nøgen rundt i en skov med Carl Mar, mens Lars Lilholt klimprer på sin guitar – og det kan vi vel godt være enige om, ikke er noget man har specielt meget lyst til?

Alt det sad jeg og tænkte, mens jeg ventede på at det skulle blive min tur til at tale med kundeservice hos 3, hvor der hvert halve minut kom en flink mandestemme indover der fortalte, at de så frem til at betjene mig.
Det skal man bare ikke være så sikker på, når jeg har brugt ti minutter af mit kostbare liv på at høre på reggae som ventemusik. For ikke at tale om de første fem gange jeg ringede op og måtte opgive, fordi jeg ikke magtede at høre på det lort!

Men måske var kundeservicemedarbejderne godt klar over, at det var reggae der kørte i højtalerne, for de var meget behjælpsomme og meget hurtige til at fikse mit problem. Så hurtige, at jeg slet ikke nåede at råbe “Det er mig eller reggae! Også når det kommer til mobilabonnementer!”, som jeg jo ellers havde set lidt frem til at gøre, så de også kunne mærke min smerte.

Categories: agurketid

Tak, DF? Eller…? » « Hvad så nu?

20 Comments

 1. Pf – så skulle du prøve at have en kæreste, der elsker ska! Det er et mareridt! Jeg får hovedpine efter ca. 50 sekunder HVER gang – den er stensikker. Og vi hører af samme grund heller ikke særlig ofte musik sammen. Hverken ude eller hjemme!

  Mvh
  Mette

  • The CityGirl

   28. juni 2011 — 11:16

   Men Mette, har du sagt de gyldne ord til ham? “Det er mig eller reggae?” – helst sagt i en lettere skinger tone. Måske han så dropper det? ;-)

   • Hm, nu har vi boet sammen i 5 år og vi har to unger. Så det er nok lidt sent med det ultimatum! Men måske jeg skulle sige til ham, at det er deal’en, hvis han indoktrinerer vores afkom med mere ska / reggae. De skulle jo gerne have lidt potentiale på dating-markedet om 20 år (og ikke før!)

    :-)

    • The CityGirl

     28. juni 2011 — 17:50

     Okay, det kan jeg godt se.
     Men lyder meget fornuftigt at redde ungerne mens tid er – ellers er det jo dem der engang (om min. 20 år!) bliver stillet overfor det ultimatum, og det vil nok ikke være rart… ;-)

 2. Ah-la-la-la-la-long. Ah-la-la-la-la-long-long-li-long-long-long Come on!

 3. Jeg kender det jeg har ligeså med jazz – ville ønske man kunne nøjes med at vente uden musik især når det er dårlig musik. Men okay vi er sluppet af pan-fløjte-helvedet :)

  • The CityGirl

   28. juni 2011 — 11:17

   Jeg gad bare godt vide hvem det er der vælger det musik. De burde jo sættes på hjul og stejle på Rådhuspladsen…

   • ja eller gabestokken på nytorv – hvor er gabestokken når man skal bruge en ? internettet er so last year på den front :)

 4. Der er også de der olietønder – det er fandme heller ikke i orden!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑