The CityGirl

Blondinen strikes again

Der er bare nogle dage, hvor man må erkende sin hårfarve, hvor man er mere blond end andre dage.
Det er eksempelvis når man endelig, endelig, endelig (!) har taget sig sammen til at køre i fucking Ikea, men endnu engang har glemt at måle op, og man derfor står og sjusser sig frem til hvor brede ens vinduer er.

Hvor man tilsidst bare tager en beslutning, fordi det begynder at være pinligt at man har stået virkelig længe og stirret på rullegardinerne, og tænker “Arh! Så brede er de sgu ikke! Jeg tager dem der er 80 cm. Det ser rigtigt ud!”, og kommer hjem og ret hurtigt kan konstatere, at de alligevel var så brede og at man skulle have nappet dem på 1 meter.

Og så står man derude igen, for at bytte sine rullegardiner, hvilket ikke bare virker tåbeligt, men også virkelig dumt. Dog virker det endnu mere dumt at man begynder at rable utrolig mange forklaringer af sig til den unge knægt i returafdelingen, som virkelig couldn’t care less, mens man selv har en stemme kørende inde i hovedet der råber “HOLDNUKÆFT! HOLDNUKÆFT! HOOOLDNUUUKÆÆÆFT!”.
Men næ nej, den unge knægt skal da have hele historien om hvordan det gik til at jeg kom til at købe rullegardiner i en forkert længde. For det er jo ikke bare en interessant historie, den er faktisk helt igennem ligegyldig.

Categories: gør-det-selv, ikea

Hvad DF’s drømme er lavet af » « I [heart] charter

1 Comment

  1. Spændende. Men hvad skete der så? Og derefter? Og så derefter? Zzzzzzzzz…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑