The CityGirl

Så slap dog af!

Jeg forstår ikke rigtig, hvorfor virkeligheden skal være så fucking nederen, bare fordi man lige har holdt ferie. Det er som om den bare sidder på lur og venter på at flyet lander, så den kan springe på en lige så snart man stiger ud af flyet.

Således blev jeg først mødt af fem toldere lige uden for flyet som skulle tjekke at ingen havde smuglet mennesker med i håndbagagen (eller hvad fanden de nu havde til opgave at lave lige der!), derefter svedte jeg mere mellem Kastrup og Nørrebro end jeg sammenlagt har gjort en hel uge i Málaga. Muligvis fordi Irma, Lagkagehuset og Nørreport generelt ikke er kompatibelt med at slæbe en kuffert rundt, men alligevel!

Endelig kommer jeg hjem og får kastet alle tasker, poser og kufferter fra mig, hvorefter Falck ringer for at lave kundeundersøgelse, men smækker røret på, da jeg siger, at jeg vil opsige mit abonnement (ungdommen nu til dags! Tsk!).
Og så skulle jeg bare lige købe en nederdel på Asos, hvorefter mit kort bliver afvist ikke bare én gang, men fucking to gange! Så kan de fandme også blive fri for at få mine penge!

Synes godt virkeligheden kunne tage at slappe en lille smule af! Har trods alt kun været på dansk jord i halvanden time…

Categories: ferie

København, din gamle møgluder! » « Rock’n’roll narko!

4 Comments

 1. Opsiger du nu det falck-abonnement?

  • The CityGirl

   31. maj 2011 — 20:02

   Ja, nu er der jo næsten gået det år jeg kom til at binde mig for… Var det Dansk Autohjælp jeg skulle have? Lovede jo ikke at gøre noget, før jeg havde konsulteret dig…

   • Nu er det nogen år siden, jeg har været bilejer … men dengang var de klart billigst … sikke en hukommelse du har! Overraskende efter alt det narko, du får indtaget.

    • The CityGirl

     31. maj 2011 — 20:15

     Ja, egentlig – men måske narkoen har skærpet min hukommelse?
     Men jeg tjekker det ud når jeg tager mig sammen til at ringe til de der Falck-mennesker…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑