The CityGirl

Rock’n’roll narko!

Jeg kan kun sige, at det er virkelig, virkelig træls at befinde sig i solbeskinnede Spanien – og være lys-sensitiv. Ikke at jeg ved, hvad der egentlig vil ske, hvis jeg opholder mig for meget i solen med min åbenbart lys-sensitive krop, men erfaringsmæssigt fra de seneste par måneder med skægge sygdomme, gætter jeg på, at der vil udbryde pest.

Så jeg har pænt smurt mig virkelig meget ind, mens jeg har tænkt, at min mor virkelig ville være stolt af mig, hvis hun vidste hvor meget faktor 50 jeg har hældt udover min krop de seneste dage. Og ikke at forglemme, at jeg har måtte tilsidesætte min neurose og mit had til creme, hvor jeg får absolut fniller af at være fedtet ind i creme, og i særdeleshed på hænderne.

Men nu har jeg haft sidste dag med det lys-sensitive narko, så jeg trappede lige solfaktoren ned til 30, og åbnede så den næste pakke med sjove piller, og de ser i sandhed sjove ud! Muligvis også lidt farlige…

20110528-143205.jpg
Jeg håber, at jeg får en fest med de her piller – for det har jeg ærlig talt fortjent lidt efter 10 dage med lys-sensitive piller, der på en god dag bare giver kvalme. På en dårlig er der bonus i form af at ligge med hovedet i toiletkummen.
Men nu er det slut! Faktor 50 er pakket ned, og den ungdommelige rock’n’roll faktor 30 er fundet frem – og blå piller. Åbenbart.

Categories: ferie

Så slap dog af! » « Fuld og vind af skæv

1 Comment

  1. Pest er so last season. Så det var godt, at du passede på. ;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑