The CityGirl

Rock on! II

Jeg var meget tæt på at tabe alle mine marmorkugler da jeg sad oppe hos lægen og hun sagde ord som ‘akut indlæggelse’ og ‘hospital’ og ‘gynækologisk afdeling’. Det var bare ikke det jeg havde forventet da jeg helt hys i morges i telefonen fik kapret mig en tid i formiddags. Jeg ville jo bare have noget ny narko der virker. Ikke alt mulig andet – og da slet ikke sådanne alvorlige ord!

Ironisk nok, måtte jeg sige til min læge, at jeg ikke havde tid til at blive indlagt, for det havde jeg virkelig ikke. ALLE andre dage end i dag, hvor jeg havde en ekstrem vigtig aftale, ville jeg bare have sagt ‘TOP!’ og ryddet kalenderen. Men ikke i dag.
Men min læge havde forståelse for det, da jeg forklarede hvad det gik ud på. Så i stedet blev der lavet aftaler, handlingsplaner og jeg skal komme efter dig.

Og så gik jeg ned på apoteket og købte narko til fucking 200 kroner! (Godt at man ikke har andet man skal bruge penge på…), og skulle så til at ringe rundt til gynækologer for at få en tid ASAP jf. aftaler og handlingsplaner osv. Men da det gik op for mig, at jeg ikke havde tid til det, SÅ tabte jeg alle mine marmorkugler mens jeg ringede til min mor. For nu kunne jeg ligesom ikke mere. Nu skulle jeg have en voksen til at tage over. Og det gjorde min mor heldigvis.

Nu er det weekend, og hvis vi ser bort fra de milliarder af konfirmationer jeg skal til, så er alt godt! Der er styr på det (så meget som der kan være lige nu) – og efter at have været forbi verdens bedste frisør og få frisket krøllerne op, er det lige før jeg har ja-hatten på igen. Men også kun lige før.

Categories: sygdom

Hvis jeg lyder gammel, er det fordi jeg er det » « All in på graviditet!

2 Comments

  1. God bedring med det hele…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑