The CityGirl

Mænd er også mennesker

Jeg glemmer det nogle gange. Altså at mænd også er mennesker. At de ikke bare er idioter, røvhuller, midtlivskriser og generelt bare gopler på laveste niveau.
Det er ikke fordi jeg har et personligt korstog mod mændene; det er jo faktisk bare deres egen skyld, fordi de opfører sig som idioter, røvhuller, midtlivskriser og generelt bare gopler på laveste niveau. Og når de gør det, så er det at det kan blive virkelig svært at beholde ja-hatten på, og huske på de gode ting. Mest fordi der sjældent er gode ting, når de lægger de andre ting for dagen.

Særlig svært bliver det, når man tager en tøsetur i et sommerhus, og faktisk ikke laver andet end at hylde sit eget køn og svine det modsatte. Fordi det er det nemmeste, og fordi argumenterne for dét udfald ligger ligesom bare lige for.

Men så er det godt vi har Dolly, som kan huske os på, at mænd også er mennesker, og hvor uimodståelige de kan være når de tropper op i deres ‘cowboy boots and painted on jeans – all decked out like a cowgirl’s dream’.

Categories: agurketid, mænd

Et lydtapet af gøgl » « Rock on!

9 Comments

 1. hmm.. måske er det endnu en forskel på mænd og kvinder.. Når vi har en herretur i sommerhus, så bruger vi minimum 50% af vores taletid på at tale om hvor dejlige kvinder egentlig er (selvom vi aldrig forstår dem!) ;)

  • The CityGirl

   10. maj 2011 — 23:20

   Altså der kan jo også falde nogle pæne ord af i ny og næ, men jeg ville lyve hvis jeg sagde at vi brugte 50% af tiden på at tale om hvor dejlige mænd er…
   Mænd ville i det hele taget nok blive forbavset over hvor lidt vi egentlig taler om dem på sådan en tøsetur… ;-)

   • Men det er jo fordi, vi er travlt optagede af, at flette hinandens hår, smøre hinanden ind i bodylotion og have nøgen-pudekampe…

    Det ved alle jo :-) :-)

    • The CityGirl

     10. maj 2011 — 23:38

     Ja, klart! Eller… drikke G&T’s og skændes om Bezzerwizzer… Men same same!

    • Det er jo præcist derfor vi bruger så meget tid på at tale om jer ;)

     Nej, men hvem der knalder hvem og hvem man gerne vil og hvorfor, fylder meget på en mandeweekend. skarpt efterfulgt af pinlige historier. Resten af tiden behøver vi jo bare pege og lave gryntelyde og være stolte af at vi helt selv kan tænde en grill og åbne en øl… og så går der jo også tid med at bære tunge ting og vise de andre mænd at det jo er mig at der er stærkest/klogest/hurtigst

     … eller noget :D

 2. Sjovt nok er det også en sang mine veninder og jeg har på sommerhus-soundtracket. Elsker sgu den sang. Men helt ærlig… er den lavet som en tribute til ham fra CSI? Fo rizzle? Jeg vidste slet ikke det var meningen han skulle være lækker… Hmm?.. nej jeg ser det altså ikke.

  • The CityGirl

   11. maj 2011 — 11:17

   Nej, den er ikke lavet som en tribute til Grissom – det er bare en der har et crush på ham der har lavet den video. Men det gør den på en måde endnu mere fantastisk at høre sangen til dén video :-D

   • Tak for den dejlige musik :) Jeg har aldrig hørt den før, men Dolly er jo altid go’.

    Og ham der på videoen? Ikke spor lækker, men de der “painted on jeans” han har, er ikke så tossede ;)

    P.S. Jeg skal på tøsetur til en lille ø her i weekenden. Hvor jeg glæder mig til at brokke mig over mænd! Og til at lave nøgen pudekamp selvfølgelig ;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑