The CityGirl

Løgnelandet Aserbajdsjan

Kan vi blive enige om, at gårsdagens Melodi Grand Prix var helt og aldeles snyd?
Jeg mener, det land som vandt eksisterer jo ikke! Det er jo et løgneland! Ingen ved hvor det ligger – og ingen kan i øvrigt huske sangen. Ergo må det være snyd. Dog må jeg give toppoint for navnet, for det er sgu lidt sejt…

Men det er da den vildeste joke at Aserbajdsjan vandt, ligesom at Moldova endte på en 12. plads. Der foregik jo så meget lort og gøgl på den scene under Moldovas (lorte)sang, at de burde have været bandlyst fra start af; store hatte (MEGET store hatte), enhjulede cykler, gøgleri. Dét er i sandhed ondskabens akse, blev vi enige om herhjemme i stuen, hvor vi forsøgte at buhe dem ud, hver gang de kom på skærmen.

Og efter at Aserbajdsjan vandt, så må det da gå op for nogen, at vi bliver nødt til at stramme det der show op. Det nytter jo ikke at alle de der østlande bare kan gå i opløsning og stille op med 10 forskellige ting hver – så vinder de jo lortet! Enten må vi har strammere regler, eller også må vi fremover stille op med Grønland, Færøerne, Jylland, Sjælland, Læsø, Samsø og alle de andre øer (pånær Femø) så vi også kan stemme på hinanden. Alternativt aftale, at vi går ud fra hvordan Europa så ud i 1985.

For det er altså lidt hårdt at tabe til en sang som ingen kan huske, fra et land som ikke eksisterer – også selvom det har et sejt navn.

20110515-195542.jpg

Categories: weekend

Paraply-angst » « Fredag d. 13 i fuldt flor

1 Comment

  1. HØRT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑