Så vender man ryggen til en lille uges tid, og så har du fandme indgået ægteskab med Blæsten fra Helvede. Altså uden at sige det til nogen, så man lige nåede at blive helt glad, forårskåd og sommer-tipsy da man kom ned på gaden i morges og skulle cykle på arbejde – lige indtil man havde cyklet tre centimeter og ikke havde mere luft i lungerne fordi “modvind” åbenbart har fået en helt ny betydning i mellemtiden! Ikke i orden.

Det er jo muligvis det største nederlag, ikke at kunne forcere Nørre Voldgade, og være nødt til at trække cyklen fordi der bliver sendt en hel storm ned ad den gade – lige så vel som det bare ikke er i orden at der er modvind fra alle retninger, så man ikke kan vinde på nogen måde!

Kom, København! Nu får vi ryddet op i det her rod! Nu sender vi blæsten ud af byen, fælder alle birketræerne så vi kommer af med det der lorte pollen og slagter svanerne så det igen er sikkert at færdes i byen! For jeg vil ikke hade dig; vi plejer jo at have det så godt sammen. Men lige i dag har du altså opført dig som en møgluder! Frisk start i morgen?