The CityGirl

Fuld og vind af skæv

Jeg havde ikke engang nået at blinke, da mit vækkeur ringede – det var maks blevet til et kvart blink, eller et påbegyndt blink. Og da jeg lå i min seng og kiggede på uret og der stod 3.45 kunne jeg kun konstatere, at det er et tidspunkt på døgnet, som jeg overhovedet ikke kan forholde mig til, med mindre jeg står i byen med en troværdig lille buzz på. I hvert fald er det ikke et tidspunkt man kan stå op på.

Men det gjorde jeg, og sært nok kom jeg til at tænke på Brian Mikkelsen, og hans episke udtalelse “De er jo fulde og vinde af skæv!” – for det var faktisk sådan jeg havde det – og måske var det bare det han talte om dengang? At det er det der bedst beskriver hvordan man har det, når man står op klokken 3.45…

Og når man tager en natbus til Nørreport, så er det altså heller ikke et helt rask tidspunkt man har gang i! Men det jeg mest tænkte på, efter jeg var kommet i omdrejninger, var Island og deres skide askesky. Men lufthavnen virkede uanfægtet; i hvert fald var der ingen der talte om det.
Og så gik det ellers slag i slag, og efter at have tilbragt 3,5 time i luften med et par herrer, som jeg allerede i metroen havde spottet som Málaga-rejsende, og som jeg naturligvis havde fornøjelsen af i flyet, og var vidne til de tre flasker cava og en enkelt flaske hvidvin de hældte i sig, var jeg endelig, endelig, endelig i Málaga!

Solen skinner, temperaturen er sommer og jeg er smurt ind i faktor 50 fra top til tå (fordi jeg naturligvis har gang i noget penicillin, hvor man bliver lys-sensitiv… Så har man også prøvet det!) – ja-hatten er på, Jim Morrison synger “The days are bright and filled with pain / Enclose me in your gentle rain / The time you ran was too insane / We’ll meet again”. Alt er godt.

Categories: ferie

Rock’n’roll narko! » « Heureka!

3 Comments

  1. God tur. Og nu kan du jo så satse på den der sky slår til, så du kan få nogle ekstra dage dernede – herhjemme hagler det fortsat.

  2. Rigtig god tur.

    Håber du skal flyve på et mere humant tidspunkt hjem.

    (Jeg har i 4 år haft et job, hvor man mødte kl 4. Som i 04.00! Og derfor stod op kl 03.15.

    Man bliver sindsyg. Og vind af skæv. Og bare et dårligt menneske af at have konstant jetlag og aldrig sove. Nok om mig – ville bare lige advare, hvis du var på vej ud på en glidebane!)

  3. Men så har du vist også fået indhentet noget af den manglende søvn siden…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑