The CityGirl

All in på graviditet!

Jeg vidste bare, at det var for godt til at være sandt, da jeg i sidste uge endelig fik en diagnose og noget narko, der kunne eliminere én af alle de rådne sygdomme der klæber til mig pt. Det gik næsten også FOR godt og var FOR nemt.
Lige præcis én uge fik jeg uden den sygdom, og så var jeg slået tilbage til start – og kan konstatere, at det åbenbart ikke er underlivsbetændelse jeg (også) har.

Så jeg skrev til min læge i morges, for nu er vi blevet meget web 2.0 og har e-mail konsultation og fancy stuff. Men det er jo fucking lige meget, når svaret er “Du bliver nødt til at komme herop, ring til mig i morgen” – så er der ikke så meget web 2.0 over det mere.

Det tænkte jeg så lidt over på vej hjem i bussen (fordi nogle idioter har væltet min cykel, så ikke engang vold kan rette skærmen ud igen), og kom frem til, at jeg nu går all in på det der graviditet hun så gerne vil have jeg skal have gang i.
For hvis vi kan blive enige om, at det der er gang i dernede er en graviditet, så kan det jo fjernes. Problem solved!

Så imorgen, når jeg ringer til min læge, har jeg tænkt mig at proklamere det hun har ventet så længe på, at jeg i lykkelige omstændigheder – og at hun bare skal fjerne det. Bare fjerne alt det der ikke skal være der pr. default, for så må problemet teknisk set blive løst!
Plus at det er ren win-win: Hun får sin vilje med at jeg er gravid og jeg bliver kureret (for den ene sygdom).

*Hvis jeg lyder sur, så er det fordi jeg er det.

Categories: sygdom

Rock on! II » « Paraply-angst

2 Comments

  • The CityGirl

   19. maj 2011 — 20:03

   Du har uden tvivl ret! ;-)
   Jeg så godt dit indlæg, og tror da helt sikkert at de må have yndlings-diagnoser. Alt andet vil vel være underligt…?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑