The CityGirl

Småkriminelle mandage

Jeg hang virkelig på kanten af livet i går – føltes det som. Og alle de planer jeg havde, måtte ligesom bare vige for at jeg kunne ligge rallende i min seng og prøve at få kongruens mellem mig selv og min krop. Et projekt der tog ungefärh hele dagen, og det meste af aftenen.

Men det var faktisk ikke min skyld alene. Jeg er er med på, at jeg selv er skyld i alle de øl jeg hældte indenbords lørdag aften og nat, men da jeg i går bare prøvede at sove det hele væk, ville min telefon det anderledes, hvorfor den ringede nonstop fra klokken 10 (!) til en gang ud på eftermiddagen. Jeg var sågar nødt til at rejse mig fra sengen og gå ind og tænde computeren og udføre noget damagecontrol med arbejde på et tidspunkt. Hvilket overhovedet ikke hjælper på at eliminere tømmermænd.
Det trækker bare pinen ud.

Så bliver sådan en søndag med tømmermænd bare endnu mere træls, og føles på den ene side som om den varer evigt, og på den anden side, så føler man også, at man er blevet snydt for en hel dag, når man vågner op ved 18-tiden, og først der kan holde ud at være en lille bitte smule i sin krop.

Men så er det jo godt at mandag følger søndag, så man kan komme tilbage til virkeligheden og arbejde – og møde ind til et skrivebord uden stol.
Jeg ved ikke hvem der stjæler stole her på arbejde; kan kun sige, at det er virkelig træls at skulle starte dagen ud med at lede efter sin stol. I øvrigt uden succes, og derfor være nødt til at stjæle en fra en anden, og dermed starte ugen med at være små-kriminel. Men det var jo ikke mig der startede med at stjæle i første omgang!

Categories: bytur, mandag

Lad der blive lys – eller bare noget… » « Som en solmoden laks

2 Comments

  1. Det er sikkert sådan en slags stoledans der kører på dit arbejde, hvor den som er uden stol når en eller anden begivenhed finder sted, bliver fyret. Og dernæst starter det forfra, med en stol mindre.

    Iøvrigt, må jeg anbefale at slukke din telefon/sætte den på lydløs, når du går i seng om morgenen i weekenderne? Det kan være nødvendigt, hvis man ikke kan overbevise sine omgivelser om, at de aldrig skal ringe inden kl 14.

  2. Min telefon er også altid på lydløs, når jeg sover. Uanset hvornår på døgnet, det så er.

    Inde hvor jeg arbejder nu, er det altid papirkurvene, der forsvinder. Kuglepenne gør også, men det gør de vist alle steder. Stolene forsvinder til gengæld sjældent hos os. Men papirkurvene!? Jeg har ikke selv forstået det endnu – jeg tror ikke, at jeg andre steder har oplevet, at det er dem, der forsvinder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑