The CityGirl

Og så kom der en bæver…

Det er som om, at det er de simple ting i livet, så bliver så uendelig komplicerede for mig – hvilket godt kan være lidt træls.
For det virkede jo meget simpelt bare at skulle stille op til fødselsdag i forstæderne kl. 13.

Derfor sad jeg stadig i nattøj klokken tolv og var dybt optaget af alt andet end at komme i bad, i tøjet og ud af døren. Og så skulle jeg lige have en til kop kaffe, og så var klokken pludselig 13.03 da jeg endelig satte mig ned i bilen.
Klokken 13.10 sad jeg halvt ude på Lyngbyvejen og hamrede i rattet og råbte “PisPisPis!”, da det gik op for mig at jeg havde glemt gaven, og kort tid efter kunne man spotte en lille rød bil lave hasarderet u-vending og køre en anelse (…) hurtigere end tilladt tilbage af Nørre Allé.

13.15 var vi på vej igen, nu med gave, mens jeg sad og prøvede at komme på en gyldig forklaring på hvorfor jeg kom en halv time for sent. Men det var som om min hjerne ikke kunne komme på noget validt. Det eneste jeg kunne tænke på var noget med bævere eller yoga, og det har ligesom aldrig været noget jeg har beskæftiget mig med.

Så jeg prøvede bare at lade som ingenting, da jeg kom løbende ind en halv time for sent – og det gik også meget godt, lige indtil jeg kom til at afsløre mig selv. Hader virkelig, at jeg er så dårlig til at lyve.

Categories: agurketid

Mandehade-liste #16 » « Med blid vold

10 Comments

 1. Man skal bare gøre det med at komme en halv time for sent så meget til en vane, at folk automatisk inviterer en til at komme en halv time før resten af gæsterne. Konsistens, du! Så folk ved, hvad de kan regne med

  • The CityGirl

   10. april 2011 — 21:46

   Så det du siger er, at jeg bare skal blive ved med at gøre hvad jeg gør, og så retter alle andre ind?
   Det lyder næsten for godt til at være sandt…

   • Det er sket for mig. Hvilket jo i grunden er meget behageligt – men også en kende ydmygende. SUK! Men det er jo slet ikke med vilje, jeg kommer for sent. Jeg er bare det min gode ven kalder en tidsoptimist.

 2. Jep – tidsoptimist. Det er også mig. Selv når jeg allerede er 5 min forsinket, konkluderer hjernen at man da godt liiiige kan nå at lakere negle…

  Er nu også blevet en af dem, der bliver inviteret til en anden starttid end resten af selskabet. Og har en mand, der stædigt holder på at det tager 5 timer at køre i lufthavnen (!!!!!!!)

 3. Præcis. 5 timer til Ikea vil være en mere sandsynlig påstand :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑