The CityGirl

Med blid vold

Det er forår, og dermed tid til den altid herlige forårsrengøring. Altså bortset fra, at jeg sjældent gør det i det, og når jeg gør rent har det intet med årstiderne at gøre.
Men jeg nåede da så langt som til at overveje at pudse mine vinduer, da jeg vågnede ved at solen bragede ind af dem – eller så meget den nu kunne, for snavs og skidt.

Vinduespudsning faldt dog hurtigt til jorden, eftersom jeg var løbet tør for det der vinduesspray, som gør processen hurtigere og man slipper for at fægte med den der dims der altid efterlader striber på vinduet.

Men så skulle jeg til at lave aftensmad, og forsøgte endnu engang at åbne min fryser. Det er ellers noget jeg har holdt mig fra de sidste par måneder eftersom den eftersom den har været så frosset til, at det var en umulighed at få skuffen ud uden at hive køleskabet over til den anden ende af køkkenet samtidig.

Det samme skete naturligvis igen, men denne gang skubbede jeg det ikke bare tilbage. Jeg tænkte, for første gang i mit liv “Nu skal den fryser fandme afrimes! Med vold!”. For jeg er ikke typen der ved noget om at afrime frysere på den korrekte måde, andet end at det lyder absurd langtrukkent og rimelig besværlig.

En hammer, en ske, en palet og et kvarter efter, havde jeg fået en halv gletscher ud på gulvet, og tænkte at det måtte være nok. Vi kan kalde det fase et. Og nu kan fryseren åbnes nogenlunde, med blid vold, uden at hele køleskabet følger med.

Tilbage er der kun at undre sig over, at folk gider bruger en hel dag på at lade isen smelte af sig selv og sive ud, når man bare kan bruge lidt blid (…) vold.

Categories: agurketid

Og så kom der en bæver… » « Fucking spild af tid!

11 Comments

 1. Alternativt til en hel dags smeltning (hvem har tid til sådan noget?), så kan du bruge kogende vand.
  Først alt indhold ud – pak det sammen i dine dyner, så holder det på kulden i rigelig tid til du er færdig.
  Sluk fryser/køleskab
  Derefter koger du et par baljer vand og sætter ind i fryseren. Gentag som vandet køler ned – det går meget hurtigt, så bare sæt vand over med det samme.
  An på tilstanden i fryseren kan det tage under en time at få den til at se ny ud! Brug gerne en plast-palet af og til – og evt lidt hårtørrer-action hvis du er lige så utålmodig som jeg.

  Enjoy ;)

  • The CityGirl

   9. april 2011 — 22:20

   Genialt! Lyder nemt og ganske overskueligt – det må klart være fase 2! :-)
   (Og er vild med hårtørrer-delen!)

 2. Ja, det er faktist genialt. Har været ude i samme kamp som CG for nyeligt, og det er ikke altid lige kønt

 3. hahaha, jeg havde præcist samme kamp med min fryser i fredags… endte med at jeg sad og tæskede den med et vaterpas.. (det var den eneste hårde genstand jeg lige havde ved hånden) – men fik da smadret nok kæmpestore isflager af, til at skuffen både kunne komme ud og ind .. og så fandt jeg ud af at jeg stadig havde nogle sun lollyer liggende derinde i mørket :)

 4. Engang imellem (som lige nu) tænker jeg, at jeg er blevet alt for voksen og kedelig… Jeg slukker nemlig fryseren, tømmer den, sætter vandbakken under og venter så de tilpas mange timer, det tager at afrime… Hvor kedeligt og modent!! Hmm…

  P.S. Jeg laver dog andre ting, mens isen tør ;)

 5. Ahrmmm nu er jeg jo den fatalistiske type… Men hvad hvis man nu bruger
  sådan en creme brulée brænder???
  Det må da både være effektivt og sjovt!!

  • The CityGirl

   11. april 2011 — 23:03

   Tror jeg hælder mest til hårtørreren, den virker mest ufarlig – også fordi min brænder er udlånt pt…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑