The CityGirl

I don’t do golf!

Jeg spiller ikke golf. Det tætteste jeg er kommet på den der såkaldte sport var i sommers, hvor jeg spillede minigolf i mørke, og endte helt hidsigt med at kaste boldene igennem huse og hvad de ellers skulle, fordi jeg var så eminent dårlig til at ramme.
Men mine fordomme om spillet (eller sporten, som nogle mennesker opgraderer det til) er helt i top!
Måske også derfor mente Yndlingsonklen at det ikke var nok med mine fordomme, men at jeg blev nødt til at researche ordentligt, og sendte mig følgende mail:

” (…) Hvad siger du til denne plan: I næste uge – f.eks. tirsdag den 19. – kommer du ud til mit kontor f.eks. kl. 9.30. Så gennemgår vi alle de ting og sager, som jeg har bidt mig fast i. Derefter kører vi til “Golfklubben” (som jo også er en af de “fine” danske golfklubber). Der vil jeg indføre dig i den ædle kunst at få en golfbold til at flyve, når man slår til den med en golfkølle. Dvs., at du skal have praktisk tøj på og f.eks. kondisko el. lign (stiletter er ikke så gode her!). Derefter vil jeg byde på frokost i golfklubben – hvor vi forhåbentlig kan sidde udendørs på terrassen i parken og nyde livet set fra de sorgløse golferes verden…indtil vi kører hver til sit i den virkelige verden.”

Det kunne jeg jo ikke gøre andet end at takke ja til. For jeg vil jo rigtig gerne have bekræftet alle mine fordomme. Men velvidende at jeg vil være lige så fejl-castet på en golfbane, som jeg er i Silvan, er jeg begyndt at panikke lidt over hvad jeg skal have på.
Jeg har kategorisk nægtet at gå ud og købe ægte, fesent golftøj, som alle mine veninder naturligvis har stemt for, men efter at have kigget mit tøjskab igennem igen og igen, er jeg ret meget på bar bund med hvad jeg skal have på.

For golf er bare ikke den neutrale sport hvad angår tøj, og hvis jeg tropper op i meget neutralt tøj, vil jeg jo stadig være the odd one out, og selvom det kunne være fristende at gå hele vejen i den dur, og stille op i t-shirten “Penguins are people too!”, så har jeg alligevel en eller anden slags værdighed, som jeg må prøve at holde fast i her.

Jeg troede virkelig aldrig, at jeg skulle opleve problemet “What to wear when you do golf”, fordi jeg jo i bund og grund “Don’t do golf!”.

Categories: agurketid, krise

Hole in … argh! » « En troværdig lille buzz

11 Comments

 1. Kan ikke se andre muligheder end at gå all-in. Alpehue, beige poloskjorte og skotskternet nederdel (muligvis et Burberry miniskirt kan gå an?).

 2. Kan vi ikke bare bytte onkel?
  Og læge?
  Og job?

  (smid evt.selv mere i puljen…)

  • The CityGirl

   19. april 2011 — 00:29

   Onkel kan vi ikke bytte; han er trods alt min Yndlingsonkel – golf eller ej.
   Men alt andet kan vi godt bytte – dog tager jeg Giovanni med mig når jeg går!

 3. Pis. Havde satset benhårdt på at snige Giovanni med i puljen.

  Indsats herfra er so far: syg hund, mand der aldrig er hjemme (det er faktisk virkelig praktisk!) et par ternede golfbukser (don’t ask!), terrasse med sol, læ og 25 grader og en gruppe fordrukne veninder

  Rent røverbytte :-)

 4. Der er ellers lige kommet en gratis 9-huller (eller hvad det hedder) bane i Geneve … fik jeg forøvrigt sagt, at jeg i sidste ude modtog denne sms fra min mor: “Har vist dræbt en sort svane” … hun var på golfferie i Spanien … sms senere opfulgt af: “Nu er det sikkert. Den er sendt til den evige svanehimmel”.
  Tjek lige, om du kan gøre det!

  • The CityGirl

   20. april 2011 — 00:36

   Det bliver jo den fedeste ferie jeg får, når jeg snart kommer ned til dig -for det gør jeg jo, når du bliver ved med at lokke sådan! Fondue burger, golf OG svanedrab!
   Hvis golf er til for at dræbe svaner, så begynder jeg at kunne se fidusen ved det…

 5. Tøjkrise i forbindelse med golf er helt almindeligt og legalt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑