The CityGirl

Hole in … argh!

To minutter i ti drejede jeg ind på parkeringspladsen – og akkurat ligesom i gamle dage, dengang jeg arbejdede derude, kunne jeg bevise, at distancen København-Holte sagtens kan køres på et kvarter. Altså hvis man står lidt på speederen og holder sin yderbane.
Og det startede godt, men jeg var også stadig i min safe zone med kaffe og projekt-snak.

En times tid senere var jeg helt ude af min safe zone, og stod i Furesø Golfklub med et par golfkøller i hånden.
Men da jeg jo ikke er typen der giver op, gik jeg kækt i gang med at slå bolde ud (havde ligesom heller ikke noget valg…), og fandt hurtigt min egen stil.
Det kan godt være, at min onkel synes det er sejt og blæret at slå boldene langt op i luften og langt ud, men jeg var mere til de smygende bolde. Dem som mere sneg sig igennem græsset og slog de andre bolde væk.
Min onkel påpegede, at nu var det jo ikke kroket vi spillede, hvilket jeg bare synes var ufleksibelt. Hvorfor ikke give point for at slå andre bolde væk? Med alle de andre fuskerregler golf har, hvorfor så ikke denne?20110419-184143.jpg

Efter at have slået uendelig mange bolde ud, og hvor jeg faktisk var utrolig positivt overrasket over mig selv – jeg havde faktisk ikke engang regnet med at ramme – gik vi over til at spille en art minigolf.
Jeg indrømmer, at jeg var skeptisk, for sidst jeg havde spillet det, var det jo ikke gået så skide godt… Men med fuskerregler med handicaps osv. gik det faktisk over al forventning. Jeg tror faktisk at jeg vandt, men det føles jo ikke som at vinde, når man får tildelt x antal flere slag end ens modstander. Det er jo bare børneregler!

Men min kloge onkel belærte mig endnu engang; Du spiller mod dig selv, sagde han. Hvilket bare gjorde det endnu mere nederen. For jeg er jo både en dårlig vinder og en dårlig taber – og når jeg føler, at jeg har fået tildelt børneregler, bliver jeg bare lidt tvær.

Heldigvis varer golf ikke evigt, og så var det frokosttid. Og det er jeg bare på en måde mere til; at sidde udenfor i solen og spise frokost og lade som om man har svarene på alle livets spørgsmål.

 

Categories: arbejde

Fucking Amazon! » « I don’t do golf!

7 Comments

 1. Taget i betragtning hvor labre bukser man får frem, hvis man google billed-søger efter golf pants, så ser det faktisk slet ikke praktisk ud det der – der er jo hverken polkaprikker eller tern .. højst ureglementeret!

  • The CityGirl

   20. april 2011 — 00:38

   Alternativet var sorte jeans, så jeg tænkte at blå måtte komme tættest på tern…
   Jeg var i øvrigt også den eneste uden hat, tror jeg…

 2. Er han så stadig Yndlingsonkel oven på alle de fuskerregler og handicaps og børneregler og noget?

 3. Golf er i det hele taget en fuskersport. Fedt outfit – dem ser man vidst ikke ret mange af på golfbanen (og hvis man gjorde kunne det være man skulle opholde sig lidt mere på golfbanen) ;o)

  • The CityGirl

   20. april 2011 — 11:45

   Takker, men det var virkelig det mest sporty jeg kunne hive ud af min garderobe, så der var ikke så meget at rafle om der. ;-)

 4. Thumbs up for at kunne finde et par flade sko!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑