The CityGirl

En troværdig lille buzz

Der skulle ikke mange øl til, før Party-Pigen proklamerede, at hun havde gang i en troværdig lille buzz. Den der buzz som gør verden til et bedre sted, hvis bare ALLE havde gang i sådan en. Eksempelvis ville Gaddafi og Libyen i dén grad have gavn af en troværdig lille buzz, så der ikke var så meget krig dernede. Og Nato ville trække på skuldrene i deres egen lille troværdige buzz og sige “Okay, så bare flyt til London” og alt ville være i godt igen. Kom vi frem til, i vores egen lille troværdige buzz, inden vi istemte i sang og sang den nye salme “En troværdig lille buzz” på melodien Et barn er født i Bethlehem.

Og det er jo ikke bare verdenssituationen der kan ordnes i en troværdig lille buzz. Også problemet med mændene og hvor de gode gemmer sig, blev ikke bare fortalt – det blev også tegnet:


For nu er vi nået til et punkt i livet, hvor vi skal kalkulere med skilsmisserne. Så om nogle år (ifølge grafen) kommer første skilsmissebølge. Hvis vi misser den, så kommer der heldigvis en igen omkring de 55, og hvis det går helt galt, så kan man altid give køb på alle sine principper og gå efter Aschenfeldt, Leth eller Riskær, som ALTID ligger stabilt på kurven.

Således oplyst forlod vi den troværdige lille buzz, og gik over til at synkronisere vores ure, for det er jo altid vigtigt at gøre. Specielt når Party-Pigen lige har fået et fancy Casio ur, der kan ALT.

Categories: bytur

I don’t do golf! » « “Du ligner lidt en sekretær”

4 Comments

 1. Jeg synes det ser fornuftigt ud, men hvad gør vi mænd så? OddsetJanni eller hva?

  • The CityGirl

   17. april 2011 — 20:19

   Hmm… Måske.. Det ved jeg faktisk ikke helt… Nu koncentrerede vi os jo mere vores egen situation, men næste gang vi har en troværdig, lille buzz, så kan vi måske lave grafen med omvendt fortegn ;-)

 2. hmmm jeg var med så langt som til hvor de GODE gemmer sig og så noget med en skilsmissebølge men så nævnte du Aschenfeldt, Leth eller Riskær, og så falder jeg lissom fra – vi talte om de GODE mænd ikk? for ellers kan du da bare gå en tur ned til den nærmeste bænk foran supermarkedet, de ligger sg. også ret stabilt….

  • The CityGirl

   18. april 2011 — 21:41

   Nejnej, de tre ligger bare altid stabilt fordi de altid kan scores – spørgsmålet er bare om vil synke så lavt ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑