The CityGirl

To blow og en våd tanke

Jeg ved nu, at jeg er røvdårlig til at faste. Jeg ville ikke holde et minut, hvis jeg skulle faste sådan rigtigt. Det ved jeg nu, fordi jeg i dag har fastet hele 2,5 time her til morgen inden jeg måtte få noget – og det eneste jeg kunne tale om var hvor tørstig jeg var (og hvor synd det var for mig).
Mad er egentlig nemt nok, men det at jeg ikke engang måtte drikke et sølle glas vand gjorde at jeg kun kunne sidde og tænke hede tanker om vand.

Da jeg kom ind til sygeplejersken gav hun mig godt nok et glas væske, men det var surt og smagte dårligt, så det var ikke for fornøjelsens skyld at jeg drak det, selvom jeg var tørstig helt ud i ekstremerne. Efter indtag af sur væske, skulle jeg puste ned i to rør med sådan et sugerør. Det virkede direkte tåbeligt, hvilket sygeplejersken også selv syntes.

Så blev vi, eller hun, enige om også lige at tage omkring en milliard blodprøver, bare for lige at tjekke mig for sådan ca. alt, mens hun indtrængende talte til mig om at tage D-vitamin, som åbenbart er det nye sort for læger. Jeg indrømmede også at jeg ikke rigtig huskede at tage dem, men trumfede totalt da jeg næsten stolt fortalte at jeg lige har været en uge på Gran Canaria. Hun anerkendte det, men affejede mig alligevel med, at det jo kun hjalp hvis jeg rejste derned hver tredje måned. Så hellere tage piller end at skulle på charter fire gange om året!

Derefter skulle jeg vente en halv time, og så ind og puste med sugerør i rør igen og så færdig. Det virkede næsten endnu mere tåbeligt anden gang end første gang, men jeg gjorde pænt som der blev sagt. Og så skal jeg “bare” vente en uge før jeg kan få dommen.
Så der var ikke så meget andet at gøre end at sætte sig på en bus og helt junkie-agtigt finde sine piller frem og bælle en halv liter vand – og håbe, at man aldrig nogensinde mere bliver tvunget til at faste!

Categories: mavesår

Rebel Rebel » « Mandehade-liste #15

4 Comments

 1. Jeg skulle faste i 20 timer op til en undersøgelse sidste år, måtte heldigvis gerne drikke vand, men ingenfast føde. Det gik faktisk væsentligt bedre end forventet. primært fordi jeg fik en undersøgelsesdag mandag morgen og torsdag-fredag-lørdag gik med alt for meget alkohol og for lidt søvn. Så søndag morgen startede med utrolige mængder af junkfood og cola. efterfulgt af 20 timers søvn/film på sofaen. Nåede faktisk ikke at opdage at jeg fastede :D

  havde det været en alm arbejdsdag havde jeg været på røven!

  • The CityGirl

   15. marts 2011 — 22:29

   Hvis jeg nogensinde skal faste igen, vil jeg også faste sådan! Det er jo bare en almindelig weekend :-D

 2. sådan en læge vil jeg også have – der giver dig rejser til solen for sygesikringens penge :) eller skulle du selv betale ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑