The CityGirl

Stram-op-fold-ind-og-hold-alting-på-plads

Der er to dage til dekadent fest; jeg har ikke tid til at spille kostbar, leve i fornægtelse eller noget som helst andet der kan sløve processen. Så jeg marcherede direkte ned i Triumph butikken efter arbejde og lagde ud med den tørre konstatering: “Jeg har brug for noget der gør min røv mindre!” – naturligvis sagt en kende for højt, så hele butikken kunne høre det. Og det gik da heller ikke helt ubemærket hen hos de andre kunder.

Men jeg havde som sagt ikke tid til at sløve processen med stolthed og fornægtelse – hellere bare springe direkte ud i det. Og det gik også ret tjept, efter jeg havde lagt fakta om min røv på bordet. Hurtigt fik jeg fremvist tre (meget usexede) ting, der angiveligt ville kunne gøre tricket. Og kort tid efter, stod jeg ude på gaden igen, og havde nu erhvervet mig min første stram-op-fold-ind-og-hold-alting-på-plads beklædningsgenstand, som mest af alt bare minder utrolig meget om et par cykelshorts, der er ABSURD stramme – og naturligvis ganske, ganske usexede.

Bagefter gik jeg i Illum; jeg blev nødt til at finde en back-up cocktailkjole. For selvom mine nye stram-op-fold-ind-og-hold-alting-på-plads måske virker, så tænkte jeg, at det meget vel kunne være, at jeg ville dø, hvis jeg skulle have dem på en hel aften.
Heldigvis fandt jeg hurtigt en kjole, der kunne gøre det ud for back-up – og så skulle jeg bare lige opdrive en hæk mynte og tusind liter sprut, plus minus.

Og for første gang nogensinde, fandt jeg ordentlig mynte og i rigelige mængder i første hug! Jeg var så glad, at jeg var meget tæt på at erklære min kærlighed til den sure grønthandler og fortælle ham historien om stram-op-fold-ind-og-hold-alting-på-plads og back-up cocktailkjoler og alt det andet. Men han virkede ikke så glad og entusiastisk som jeg. Faktisk virkede han bare som om han gerne ville lukke og hjem.
Så jeg gik i Fakta i stedet og købte deres restlager af lime og sprut – og med en enkelt indkøbstur mere i morgen, så tror jeg faktisk, at den ged er barberet!

Og så skal jeg i øvrigt aldrig mere arrangere nogen fester!

Categories: fest, fødselsdag

Stil ikke blenderen i solen! » « Problemet med røven

8 Comments

 1. Hey – jeg sagde ikke at de hverken er pæne eller behagelige. Nærmere Gaddafi i undertøjsudgaven. Og man skal lige indregne ekstratid til påklædning og toiletbesøg….
  Tilgengæld er det utroligt så små størrelser, man efterfølgende kan klemme sig ned i!

  Og glæder mig crazymeget til at høre beretningen om fest i stram-ind trusse (så fortæller jeg også min :-)

  • The CityGirl

   4. marts 2011 — 12:38

   Haha! Bedste beskrivelse! “Gaddafi i undertøjsudgaven” – spot on ;-)
   Og der kommer naturligvis beretninger fra fest i stram-ind trusse – og glæder mig til at høre din!

   • Det er i hvertfald en grund til, at de skal administeres med forsigtighed i kombi med alkohol….
    Tror generelt kvinder og alkohol er en farlig kombi jvf. dame-tam tam i går – men stram ind trusser er den farlige ubekendte

 2. Wow, så grønthandlere er den hellige gral for mynte? Jeg har nærmest droppet at nogensinde lave mojitos derhjemme, det holder altså ikke helt at betale en formue for en plante (med urtepotte(?!?!)), der rummer nok til at lave 2 drinks, synes jeg.

  • The CityGirl

   4. marts 2011 — 13:02

   Nej, det er jo det – men hvis man kan få fat i de der bundter fra grønthandlerne, så begynder det at ligne noget ;-)
   Kan sige, at det var grønthandleren på Nørrebrogade overfor Superbrugsen der er den, der åbenbart har KASSEVIS af god mynte! Og til ikke særlig mange penge; 35 kroner for fem bundter, må vist siges at være til at overkomme…

 3. Ret mange halalslagtere er også fine leverandører af mynte.

  • The CityGirl

   4. marts 2011 — 17:34

   Tak – absolut brugbar info! (Ville aldrig overveje at gå ind til en slagter for at købe mynte, hvis ikke du havde nævnt det)

  • Dén havde jeg godt nok heller ikke lige gættet – men sejt…øhm..såfremt de … ikke opbevarer det sammen med kødet :D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑