The CityGirl

Rock’n’roll garderobe

Jeg manglede stadig at inkassere en fødselsdagsgave, da pigerne havde været så søde at splejse og give et gavekort til et fint, fint garderobe stativ fra HAY. Og efter at have kørt rock’n’roll kørsel med det igennem København, kan jeg godt forstå, at de tog den lette løsning med bare at købe et gavekort.

For jeg havde godt indset, at selvom Miss Marilyn kan alt, så ville det kræve blod, sved, tårer, utrolig meget vold og en sav, hvis jeg skulle få det bakset ind der. Så jeg ringede til min far, for han har jo verdens største bil – troede jeg.

Mens vi stod nede på Højbro Plads og forsøgte at få det umulige til at ske, blev jeg mere og mere bange for, at det virkelig var umuligt, og at jeg om få minutter ville stå alene på Højbro Plads med et fuldstændig uhåndterligt garderobestativ og meget langt hjem.

Heldigvis er min far ikke typen der giver op så hurtigt, og med lidt snilde og en hel del fusk, og egentlig også en del ulovlighed (men hvem kender overhovedet reglerne for hvad man må have stikkende ud af vinduet?!), lykkedes det – og så kørte min far og jeg hjem til Nørrebro, helt rock’n’roll!
20110321-181243.jpg

 

20110321-181307.jpg


Det lykkedes heldigvis også at få det ud af bilen igen, hvilket også var lidt uvist på et tidspunkt. Og når det står og er pakket ud i stuen, kan man næsten ikke se, at det kort forinden har kørt igennem København på bedste ulovlige, rock’n’roll vis!

Categories: fødselsdag, gør-det-selv

I det gravide spor » « Hvem har nogensinde sagt nej til en quickie?

4 Comments

 1. Nææææ…. minder mig om… mig i samme situation. Stativ købt, hvorefter vi glor mistroisk på stativ, måler det op med hænderne mens vi ser lortebilen for os…. og kommer frem til at dét går ikke. Hvorefter de venlige mennesker i Hay ringer efter en 3×34. Cripes det er tåbeligt, især taget i betragtning at det vejer INGENTING. Man kunne jo fandme bære det hjem… hvis man boede lidt tættere på, og havde lidt mere tid til overs i sit liv.

  Men tillykke med det!!!

  • The CityGirl

   22. marts 2011 — 00:25

   Ja, ekspedienten så også ret skeptisk ud, da jeg friskt bare svarede “ja!” på hans spørgsmål om hvorvidt jeg skulle have det med med det samme…
   Men nu er det bevist, at det kan være i en Citroën C5! Så du ringer bare næste gang; så kommer min far jeg og kører det rock’n’roll igennem byen ;-)

 2. Det er et meget fint stativ, som jeg også har kigget på. Jeg forstår bare stadig ikke, hvordan I har fået det ind i bilen? Også selvom benet er ude af vinduet. Altså er det kommet ind gennem vinduet til at starte med og så vendt rundt?

  • The CityGirl

   22. marts 2011 — 11:33

   Hmm… godt spørgsmål. Vi fedtede jo rundt med det i lang tid, før det endte sådan…
   Men jeg tror det var noget med at starte med den ene side (det der ender ud af vinduet) og så få det drejet rundt (med en lille bitte smule vold) og så lå det pludselig bare sådan!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑