The CityGirl

Konsekvens-læring V

Jeg kan ikke multitaske, og derfor skal jeg virkelig lade være med at forsøge at gøre det igen og igen.
Eksempelvis skal jeg lade være med at sidde og spise et smurt rundstykke og tro, at jeg kan tage min telefon samtidig.

For det er virkelig dumt at tabe sin iPhone lodret ned i et smurt rundstykke. Specielt når man også bruger sin iPhone som vækkeur, og smør åbenbart har en ekstremt  lyddæmpende effekt – også efter man har forsøgt at un-butter sin telefon.

Det ville være rart hvis Apple lige fik fingeren ud og fik sendt iPhone 5* på gaden lidt hurtigt. Vi er jo faktisk nogen der har en uholdbar situation med smør i iPhone…

*Jeg gider ikke købe 4eren, når der er angiveligt er en 5er på trapperne.

Categories: agurketid

Tip en 13’er » « I det gravide spor

10 Comments

 1. Kan du ikke bare holde den ind over den kop kaffe, der vel formentligt står ved siden af rundstykket, og dampe smørret væk?

  • The CityGirl

   23. marts 2011 — 16:52

   Altså udover at jeg faktisk synes det er en fremragende idé, så tror jeg måske ikke det er så klogt for mig at kaste mig ud i det. Risikoen for at jeg også taber den ned i kaffen er nok lidt for stor…
   Men måske jeg kan få en kollega til at gøre det for mig. Det vil vel ikke være for underligt at spørge om? ;-)

 2. En klassiker :-) Smør i telefon!

  Nå, men jeg kan heller ikke lave noget som helst i nærheden af kaffe eller the eller fod bade (har tabt virkelig mange ting i vandet når jeg har siddet og søbbet i noget fodbad)

  • The CityGirl

   23. marts 2011 — 21:36

   Er det ligefrem en klassiker? Er der flere mennesker der er lige så tumpede som mig? ;-)

   Og ja! Hvorfor taber man altid alt muligt ned i fodbade? Det er som om vandet er magnetisk og selv trækker alt omkring det derned….

 3. Det er da alligevel en rimelig heftig omgang tandsmør du har haft gang i, hvis du ligefrem kan drukne din Iphone i løjerne ;-)

  • The CityGirl

   23. marts 2011 — 22:45

   Ja, det skulle man tro… Men selvom jeg ikke er nogen kostfornægter, så var det altså bare et helt normalt lag smør. Men når ens iPhone falder direkte lodret ned i det, så bliver hele bunden (med mikrofon og opladningsstik osv) åbenbart rimelig druknet…. ;-)

 4. Måske er det det, jeg skal gøre ved min iPhone… for at undgå det vibrator-helvede, jeg lige har beskrevet på min blog ;)

  • The CityGirl

   24. marts 2011 — 15:23

   Nej, vibratoren virker heldigvis stadig! Det er kun lyden der er blevet kraftigt reduceret… Så nu er jeg ekstra glad for at den vibrerer – og har aldrig syntes den har været aggressiv. Altså med mindre den ligger på en glasflade eller noget i den dur ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑